fredag 24. mai 2024

Norge anerkjenner uten vilkår Palestina som en stat

Vi trodde vi var kvitt Gauleitere og Sturmbannführere, men nå marsjerer venstresiden igjen.

At Arbeiderpartiet og resten av venstresiden i Norge anerkjenner en såkalt Palestinsk stat uten vilkår betyr anerkjennelse av en stat som fratar kvinner alle rettigheter, henretter homofile og er programforpliktet til å drepe alle jøder. Denne terrorstaten skal liksom ligge innenfor det Arbeiderpartiet omtaler som grensene før 4. juni 1967 (før Seksdagerskrigen), altså de områder som ble okkupert av Jordan i 1950. 

Med dette holder det anti-israelske Arbeiderpartiet fast på konspirasjonsteorien om at Seksdagerskrigen var en Israelsk angrepskrig for å erobre land, en krig der Israel angrep Egypt, Jordan, Syria, Irak, Marokko, Algerie, Tunisia, Saudi-Arabia, Sudan og indirekte Sovjetunionen siden disse land var støttet av Sovjetunionen. 

Sannheten er at Israel ble tvunget til å forsvare seg da krigshisseren Nasser stengte Tiranastredet for forsyninger, erklærte død over alle jøder og kjørte enorme mengder tanks mot Israels grense. 

Seksdagerskrigen var en Israels forsvarskrig der Israel vant over en enorm overmakt, noe muslimene, FN og den jødefiendtlige venstresiden aldri har kommet over. Derfor har Israel i henhold til internasjonal rett krav på alle områder Israel erobret under denne krigen. Senere ga Israel generøst tilbake hele Sinaihalvøya til Egypt. 

At Israel angrep "hele araberverden" i Seksdagerskrigen slik Arbeiderpartiet og verdens jødehatere fremstiller det er en bløff skapt for å stemple Israel som ulovlig okkupant. Denne bløffen blir blant annet opprettholdt av venstresidens propagandaverk, Store Norske Leksikon.  

En palestinsk stat vil ikke være noe annet enn et Hamastan, et sharia kalifat vegg i vegg med Israel og som Norge og Vesten kan støtte økonomisk og militært i kampen mot "apartheidstaten Israel", noe Norge lenge har gjort indirekte ved milliardoverføringer til terrorunionen UNRWA & Hamas.

Som en kontrast vil Norge derimot ikke anerkjenne en høyteknologisk velfungerende demokratisk stat som Taiwan, men gir servilt sin tilslutning til diktaturstaten Kinas Taiwan propaganda. Taiwan får ikke engang tildelt observatørstatus i WHO. I motsetning til hva mange tror har Taiwan aldri vært en del av Folkerepublikken Kina.

Det går en rød tråd fra jødeparagrafen i Grunnloven av 1814, via de sosialistiske jødehaterne Vidkun Quisling og Johan Nygaardsvold til rettsoppgjøret etter krigen som i stor grad fokuserte på såkalte "tyskertøser" - og ikke nordmenn som hadde overgitt nordmenn med jødiske aner til fienden - og videre fram til dagens Israel-fiendtlige norske venstreside med Arbeiderpartiet i spissen. 

Venstresiden blir visst aldri lei av å "stalke" jøden; å leke "Kappe Land Leken" med jødene.  

Noen såkalt "tostatsløsning" innenfor grensene til dagens bittelille Israel blir aldri realisert. De såkalte palestinerne fikk sin stat i 1946, den heter Jordan.

_______________