mandag 21. oktober 2019

FNs latterlige «bærekraftsmål»


«Jeg er klimapasifist, jeg forsøker ikke å innvirke på jordaksens helningsgrad i forhold til solen...»


FNs 17 mål og 169 delmål for bærekraftig utvikling er verdens såkalte felles arbeidsplan for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet og bremse «klimaendringene» (som ikke fins utover naturlige variasjoner), og det innen 2030. 

Bærekraftsmål nr. 5 går ut på at i løpet av 11 år, dvs. innen 2030, skal FN sikre kvinner i Saudi-Arabia fullstendig og reell deltakelse og like muligheter til ledende stillinger på alle nivåer i beslutningsprosessene i det politiske, økonomiske og offentlige liv. 
Det samme gjelder for kvinner i Iran, Irak, Somalia, Eritrea, Gulf-statene og alle andre land i hele verden. 

Første januar 2016 trådte FNs bærekraftige utviklingsmål i kraft. 
Disse målene er globale mål for å gjøre slutt på alle former for fattigdom

FN arbeider målbevisst med å få Vest-Europa til å skru tappekranen helt opp
FN har foreløpig gitt opp å få noe særlig penger ut av USA, Russland, Asia, Øst-Europa og Stillehavslandene og velger i stedet å satse alt på å tappe enorme beløp ut av et idiotifisert, men fremdeles ganske rikt Vest-Europa, som dessuten er i ferd med å gli inn i en klimareligiøs psykose. 

En sleskere aktør på verdensarenaen enn det penge og maktgriske FN-systemet skal en bla lenge etter i historiebøkene. 
For den som har litt innsikt og følger våkent med fremstår FN som en særdeles kynisk organisasjon som ikke går av veien for å benytte fattige og nødstilte i propagandaen og som redskaper for sin hemmelige agenda som i korte trekk går ut på å gjøre FN til en økonomisk stormakt via Det grønne fondet og bane veien for den kommende Stormester. «Han som hele verden tilhører.»

At deler av FN-organisasjonen med faste mellomrom kjøres «på konkursens rand», er bare et av FNs mange tiggertriks og en del av spillet.
_________

1 kommentar:

Anonym sa...

Helt enig. Med den største glede og undring er jeg blitt forklart noe jeg har lurt på i førti år. Tusen takk.