lørdag 2. desember 2023

Bispekollegiet, har de lenger noen sann tilhørighet til kristendommen?

Bispekollegiet i Norge stiller seg åpenlyst til skue i sin nye grønne drakt og gauler sammen med all verdens jødehatere på venstresiden

7. oktober-massakren og Israels militære aksjon for å redde over to hundre Israelske gisler ut av klørne på kyniske massemordere har skapt et mer tydelig skille over hele vesten. 

At venstresiden marsjerer sammen med jødehatere som vil henrette homofile, slik de gjør på Gaza, og som vil frata kvinner alle rettigheter, slik de gjør på Gaza, er ingen overraskelse. Det er heller ingen overraskelse at en finner bispekollegiet i denne pølen. Det har fått ytterligere flere til å stille spørsmål om bispekollegiet fremdeles har noen sann tilhørighet til kristendommen?

Det som irriterer mest er imidlertid at de fremdeles kaller seg Lutherske. De burde heller kalt seg Müllerske.

Reichsbishof Ludwig Müller

Idealet til det norske bispekollegiet synes - uten at de er klar over det - å være Reichsbishof Ludwig Müller som nazifiserte den tyske kirken innenfra på 1930-40-tallet ved å forene kristendom, antikapitalistisk sosialisme og jødehat. 

Akkurat slik biskopene i den norske kirke i dag forsøker å forene kristendom, klimareligion og jødehat, forkledd som Israelskepsis.

At Den norske kirke fremdeles kaller seg luthersk er en sak for forbrukerombudsmannen. 

______________

Paulus' tidslinje, hovedpunkter

Ingen kommentarer: