søndag 3. mars 2024

Et forestående presidentskifte i USA? Kamala Harris profilerer seg imot Israel

USAs visepresident under Joe Biden, Kamala Harris, har sannsynligvis vært USAs mest anonyme visepresident i moderne tid. Hun har ikke klart å profilere seg på noe som helst og knapt vært nevnt i pressen inntil nå. Hennes redning er Israel og krigen mellom Israel og de såkalte palestinerne i Gaza, der hun inntar en tydelig sosialdemokratisk antiisraelsk holdning; en retning Barack Obama staket ut. 

Den første Obama ringte da han ble valgt til president var Mahmoud Abbas, president på den såkalte Vestbredden, noe som varslet en endring i USAs forhold til Israel, først og fremst redusert økonomisk og militær støtte dernest at USA ikke benytter vetoretten i FNs Sikkerhetsråd i Israels favør.

Et forestående presidentskifte?

Verden venter i disse dager spent på den forestående "state of the union speech", der vi kommer til å se en energisk Joe Biden pumpet full av amfetamin eller lignende.

Kamala Harris' eneste mulighet til å bli USAs første kvinnelig president er at Joe Biden dør eller må trekke seg på grunn av aldersrelaterte kognitive problemer, noe det er alt mer tydelig at han lider av. 

Kan være Harris får en kort periode som president, kanskje et par måneder, men lenge nok til å skade Israel. Men Joe er gammelmann-sta og vil tviholde på makten. At Joe Biden skulle vinne forestående valg slik norsk presse fabler om vil ikke skje; denne gang må en dessuten legitimere seg for å avgi stemme ved valget. Biden vant stort sett de steder der det ikke var krav til legitimasjon. Ingen president har vunnet færre valgkretser enn Biden. Men han fikk mer enn 11 millioner flere stemmer enn det Obama på sitt mest populære fikk. Alle som har hevdet valgfusk har rett. Dersom Donald Trump vinner valget blir han den første som har vunne tre presidentvalg.

Så langt har Biden bestått de mentale testene, men med Harris' nye populære antiisraelske standpunkter i Midtøsten-konflikten spøker det alvorlig for at Biden vil bestå den neste mentale testen. 

Kan bakmenn hos demokratene fikse et presidentvalg kan de også legge press på teamet som utfører de mentale testene på presidenten. Men det ser ikke ut til at de trenger å legge press på verken legen i Det hvite hus eller andre; Bidens stadig hyppigere blundere taler for seg selv.

Klarer eventuelt ikke Biden den mentale testen må han umiddelbart trekke seg og USA får en ny president, Kamala Harris, som er helt i lomma på FN; et FN som har Israel som sin proklamerte hovedfiende, og som mest av alt - i likhet med muslimene og verdens sosialister - ønsker seg Israel utradert av kartet. 

Slik vil det selvsagt ikke gå: 

Hør dere fjerne øyer, han som spredte Israel skal samle det, og vokte det som en hyrde vokter sin hjord. Jer 31:10.

Bibelens profetier står i veien for verdens ønsker. 

Mennesket spår, Gud rår.

_____________

Ingen kommentarer: