mandag 4. november 2013

Åp.13, de 42 måneder

Profetien om de 42 måneder

Johannes Åpenbaring 13:

5 Og der blev gitt det (= dyret) en munn som talte store og spottende ord (= en politisk taler), og der blev gitt det makt til å holde på i to og førti måneder (= varigheten av Holocaust).
6 Og det åpnet sin munn til spott mot Gud, til å spotte hans navn og hans bolig, dem som bor i himmelen (= ateismen, som fornekter at det bor noen i himmelen, fornekter at himmelen fins).
7 Og der blev gitt det å føre krig mot de hellige og seire over dem (= jødene, Holocaust), og der blev gitt det makt over hver stamme og folk og tunge og ætt (= 2. verdenskrig).

Beslutningen om Holocaust må sees i sammenheng med "Nacht und Nebel" - forordningen eller "Tarnhelm-bestemmelsen" som Hitler kom med 7 desember 1941, i ly av det japanske angrepet på Pearl Harbour som fant sted samme dag.
Fra og med denne forordning - via ratifisering ved Wannseekonferansen 20. januar 1942 og fram til kapitulasjonen 7 mai 1945 - er det et tidsrom på 41 vestlige måneder, «men 42 jødiske» i og med tillegg av Ve Adar, skuddmåned hvert tredje år siden det jødiske året har 354 dager. 

Holocaust representerer første halvdel av den profeterte endetidstrengsel, den rammet jødene.
Andre halvdel vil ramme de kristne (krigen mot Lammet, åp 17:14) med forordningen om dyrets merke, en ID-chip (transponder) under huden (eller en usynlig QR-kode i pannen) nødvendig for all handel, og som vil erstatte pass, førerkort og så videre.
________

Endetidsprofetier

I de siste tider


Paulus' tidslinje, hovedpunkter