mandag 10. juli 2023

Europa er blitt kaldere, derfor har vi ikke lenger malaria i Norge

Klimareligionen er den store endetidsreligionen og den tåler verken staten Israel eller sann kristendom


Spør de klimareligiøse om hvorfor vi ikke lenger har malaria i Norge, slik vi hadde på 1800-tallet og århundrene før? 

Malariaparasittene plasmodium trenger 12 - 20 dager med en gjennomsnittstemperatur opp mot 25 grader på å utvikle seg. Faller temperaturen til under 20 grader i løpet av døgnet er det ingen fare for malaria. Derfor er malaria endemisk, altså betinget av ytre omstendigheter som temperatur. Den dødeligste av malariaparasittene er falciparum som også var utbredt i Norden tidligere.

På 1800-tallet hadde vi malaria i Norge og to større utbrudd, første var rundt 1850, det andre var i år 1900. På 16-17 hundretallet var det betydelig med malaria i Europa, også Norden, med unntak av Island. 

På 1800-tallet ble rundt to millioner mennesker i Italia smittet hvert år av malaria. I våre dager er det null smitte i Italia, heller ingen andre europeiske land har malaria nå for tiden, kun importsmitte, dvs. folk som er smittet i Afrika eller andre steder utenfor Europa.

Global nedkjøling

Forklaringen er at den gjennomsnittlige temperatur har gått ned slik at malariaparasittene ikke får utviklet seg. 

Dette forklarer også hvorfor breene på Grønland var mindre på 1930-tallet enn de er i dag (fotodokumentert av Knud Rasmussen 1932-33), og at Polhavet siste gang var tilnærmet isfritt i 1923. Gjennomsnittstemperaturen har gått ned siste hundre år, stikk i strid med den klimareligiøse propagandaen. 

Tropenatt-temperatur senket fra 25 grader til 20 grader

Tidligere var tropenatt-temperaturen satt til 25 grader. Den ble endret på slutten av 1930-tallet til 20 grader. Høyeste tropenatt-temperatur målt i Norge var 9. juli 1933 med 25,5 grader. 1933 er også siste år malaria ble påvist i Norden, da i Sverige. I nyere tid har vi nesten ikke tropenetter i Norge til tross for at tropenatt-temperaturen er senket til 20 grader.

I år 1749 døde 1206 mennesker av malaria i Sverige, i 1777 hele 3793

Her følger utdrag fra en oversikt over malariadødsfall i Sverige. Mange tusen døde av malaria fra målingene begynte i 1749 frem til 1870. De fleste år var det flere hundre dødsfall, enkelte år flere tusen.

Nettsiden Profetiene har oversikt over malariadøde i Sverige for hvert eneste år fra 1749 frem til 1870, men velger å ta med noe få tall.

I år 1776 døde 3148 mennesker av malaria, året etter i 1777 døde hele 3793 mennesker av malaria. I 1812 døde 3646 mennesker av malaria. I 1820 døde 1387 mennesker av malaria i Sverige. 

Norge hadde ikke tilsvarende målinger, men svenske forhold er svært lik de norske. En kan regne med tilsvarende tall i Norge. 

Vi har flere myggarter som kan spre malaria i Norden, men i dag er det ikke fare for malariasmitte i Norden da gjennomsnittstemperaturen er for lav i forhold til tidligere slik at malariaparasittene ikke får utviklet seg. 

Vi har ikke global oppvarming, men global nedkjøling slik en rekke forskere hevdet på 1970-tallet. Noe som også kan forklare de mange kulderekorder siste vintre, spesielt i USA og Canada. Men også Norge opplever stadig tidligere stengte fjelloverganger på grunn av store snømasser.

Astrolog lanserte læren om "menneskeskapt global oppvarming"

Det var en profilert amerikansk astrolog, Jeanne Dixon, som på 1970-tallet kom med konseptet om global oppvarming i artikkelen Drown Us All, en artikkel om rask nedsmelting av polene. Artikkelen skremte mange og fikk en rekke forskere til å innse at det er betydelig mer penger i global oppvarming enn global nedkjøling. 

En ser da også at såkalte klimaforskerne har overtatt astrologenes lukrative rolle med å spå været for ukeblader og TV-stasjoner. Og de bruker Photoshop på en svært kreativ måte. Selv på vinteren sprer de ildrøde temperaturkart som viser av Norge snart når kokepunktet om ikke klimaforskerne får mer penger. 

Klimareligionen og Den norske kirke

Etter at store deler av Den norske kirke hadde avkristnet seg selv innenfra, ble det skapt et åndelig vakuum som raskt ble fylt av klimareligionen (for noe må de tro på). At så mange biskoper og prester i Den norske kirke på så kort tid har konvertert til klimareligionen må ha fått ondskapens hær i himmelrommet til å rotere av latter.

___________


   

Ingen kommentarer: