tirsdag 25. juli 2023

Klimareligionen, den store endetidsreligionen

WMO, Verdens meteorologiorganisasjon, er en del av det Israelskeptiske FN og en viktig organisasjon i konstruksjonen av klimareligionen. WMO markere seg politisk ved ikke å tillate Taiwan medlemskap. 

Troen på klimahelvete er levende i WMO; hvor ille det går verden dersom ikke klimaforskerne får mer penger

WMO er like skruppelløs som resten av det sataniske FN-systemet med forskere som bruker viskelær flittig; særlig er det om å gjøre å fjerne gamle varmerekorder for å få på plass sine egne nye "varmerekorder" heftig illustrert i Photshop.

Fikk endelig fjernet plagsom varmerekord fra 1922 

Den største bragden for WMO så langt er at organisasjonen har lyktes med å fjerne varmerekorden i Libya fra 1922 som var på 57,8 grader.  

Etter av WMO fikk fjernet varmerekorden i Libya fra 1922 dukket det opp et nytt problem; varmerekorden fra Death Valley på 56,7 grader, målt så tidlig som  i 1913.  Nå arbeides det på høygir med å få underkjent/fjernet også Death Valley-rekorden siden den gjør det vanskelig å måle nye rekorder.

Kvasiorganisasjonen WMO har ikke problemer med å underskrive på bløffen om tilnærmet eksakt global gjennomsnittstemperaturmåling i 1880. 

Presteskapet i FNs Klimapanel har dessuten fjernet hele den varme 15 års perioden fra 1925 til 1940, denne perioden skal ikke lenger regnes med. 

Omtrent som å slette gamle OL-rekorder for at det skal bli lettere å sette nye.

Klimareligionene skal først og fremst erstatte kristendommen

De unge er enkle å manipulere for media. Et flertall av Vestens unge kan allerede regnes som klimareligiøse, og er levende opptatt av bærekraft og en minutiøs kildesortering.

At store deler av Den norske kirke og pave Frans kaster seg ned for den grønne Baal viser hvor effektiv denne forførelsen er. Det sentrale for Den norske kirke er ikke lenger Jesu soning for våre synder på Golgata, men forvalteroppgaven i å ta vare på jorden og alt som lever på den slik at en ikke synder mot klima. 

En stor teologisk debatt i den norske kirke i 2012 dreide seg om redusere den norske kirkes samlede klimagassutslipp med 30 prosent til 75000 tonn. Denne debatt satte dagsorden for fremtidige teologiske debatter i Den norske kirke.

______________

Ingen kommentarer: