torsdag 27. juli 2023

FNs rolle i endetiden

FN er blitt totalt dominerende i media

Fra å være en organisasjon en fikk et lite glimt av nå og da på TV på 1960-70-tallet, er FN i dag blitt totalt dominerende i media. En kan trygt si at FN begynte som et lite horn som har vokst seg kjempestort. En organisasjon som elsker å fremsette skremsler som det skal frelse oss fra, bare det får mer penger.

WHO og WMO 

Enten er det FNs helseprogram WHO med alle sine dristige skremsler om pandemier og lignende, eller så er det FNs klimareligiøse meteorologiorganisasjon WMO med alle sine latterlige værskremsler. 

Sikrer seg nesten alle forskermidlene

Videre har vi presteskapet i FNs klimapanel som støvsuger verden for forskermidler så effektivt at det knapt er en nikkel igjen til seriøse forskning verden virkelig behøver.  

Liker ikke jøder og kristne

FN er ikke glad i jødene, eller kristne for den saks skyld, og vil på sikt ha sin egen økonomiske og religiøse orden uten innblanding av jøder og kristne. De skal bort. 

En merker trusselen fra det sosialdemokratiske Arbeiderpartiet - som dyrker FN som en halvgud - og dets klimareligiøse geliker som på sikt vil ha bort kristne privatskoler og alt som minner om kristendom. Til og med kors på dører på kapeller inne på gravlunder skal skrapes bort, det skjer allerede i Horten.

Lenge lot Arbeiderpartiet som om det var en venn av Israel, men til slutt vokste ulvetanna ut av gapet og avslørte partiets egentlige slektskap.

Målet til den sosialdemokratiske bevegelse

En bør være klar over at den sosialdemokratiske bevegelse - som snart behersker hele den vestlige verden - har et konkret mål: En ny økonomisk verdensorden under ledelse av FN. Her forsvinner mer eller mindre nasjonalstatene. 

Djevelens sønn i sitt annet komme

Og på podiet i FNs generalforsamling skal en dag djevelens sønn fremstå i sin andre personifisering, denne gang i rollen som den endelige Generalsekretær. Nå blir han gitt verdensmakten i den organisasjon han selv fremprovoserte (skapte) ved 2. verdenskrig. 

FNs Sikkerhetsråd består av fem land som er regnet som 2 verdenskrigs fem seierherrer

Disse fem land har absolutte veto og all makt i FN. Øvrige land er bare lydige støttemedlemmer til galskapen. Diktaturstatene Kina og Russland burde for lengst vært kastet ut av FNs Sikkerhetsråd, men det er umulig at det kan skje; de blir værende i bolet, samme hva de finner på.

Den kommende og endelige Generalsekretær vil få all den jordiske makt Jesus ble tilbudt av djevelen i fristelsene i ødemarken: 

Igjen tok djevelen ham med på meget høyt fjell og viste ham alle verdens riker og deres herlighet. Og han sa da til ham: Alt dette vil jeg gi deg, dersom du vil falle ned og tilbe meg. 

Da sa Jesus til ham: Bort fra meg satan! For det står skrevet: Herren din Gud skal du tilbe, og ham alene skal du tjene. Mat 4,1-11.  

Tro ikke svadaen at menigheten skal bortrykkes før de profeterte trengslene. Første halvdel av endetidens syvårige trengselsperiode (da det virkelig topper seg) rammet dessuten jødene ved Holocaust: 7. desember 1941 til 7. mai 1945: 42 jødiske måneder inkludert VeAdar, skuddmåned hvert tredje år.

En må være temmelig nedsnødd om en ikke ser hvilken djevelorganisasjon verden nærer ved sitt bryst i FN. Og tro ikke på svadaen at menigheten skal bortrykkes før trengslene med blant annet Dyrets merke kommer. Det merke en må ha for å kunne kjøpe og selge: en ID-chip under huden i hånden, alternativt en usynlig tatovert QR-kode i pannen, eller lignende. 

Følg med og advar dine. Verden er en tapt sak. Men vi har en himmel å vinne ved vår frelser Jesus Kristus.

________________

Ingen kommentarer: