lørdag 8. juni 2013

Når kort og kontanter forsvinner

Johannes åpenbaring 13:17, og at ingen kan kjøpe eller selge uten den som har merket, dyrets navn eller tallet for dets navn.


I Johannes åpenbaring er det profetert en framtid der en må ha et merke med en tilleggskode (dyrets navn eller tallet for dets navn) for å kunne kjøpe og selge.


En forløper til denne profeterte betalingsordning er å finne i dagens bruk av betalingskort, hvor en i tillegg til chipen (merket) som sitter i kortet også må ha en pin-kode - tallet for dets navn - som en taster inn ved bruk.


Dagens teknologiske utvikling leder helt klart i retning av en kontantløs framtid der en - i likhet med dyrene - får implantert en ID-microchip under huden. Mest vanlig etter hvert i "puten" mellom tommel og pekefinger, eller i pannen som er den andre opsjon skriften nevner. 

De fleste vil sannsynligvis av rent praktiske årsaker velge å få merket implantert i puten mellom tommel og pekefinger på høyre hånd.

Ringen er sluttet

Dette merke, chipmark - transponder, under huden, representerer en fysisk komplettering av syndefallet, symbolsk fremstilt som frukten det er tatt en bit av, og utgjør djevelens segl, innpodet i det han hevder er hans rettmessige eiendom. 

Merket vil blant annet erstatte førerkort, pass og dagens ordning med betalingskort, samt gi opplysninger om mye annet, slik som hva en er vaksinert mot.


Kristne kan ikke under noen omstendighet ta dyrets merke. 

2 Kor 6:15 og hva samklang er det mellom Kristus og Belial?

Dyrets merke, dvs. satans fysiske segl implantert i mennesket, er selve det bakenforliggende sataniske mål for den inspirerte moderne teknologiske utvikling. 

Noe verden og majoriteten av forskerne er totalt uvitende om.

Den som ikke har verdens lys befinner seg i mørket og vet selvsagt ikke hva som egentlig foregår i verden, men føler seg bare fram som i en fuktig mørk hule.


”Igjen talte Jesus til dem og sa: Jeg er verdens lys! Den som følger Meg, skal ikke vandre i mørket, men ha livets lys.” 
Johannes 8:12
__________ 

Microchip - dyrets merke

Chipping av ansatte ved Epicenter i Stockholm

Dyrets merke, hva er det?

Dyrets tall, tabeller


Merkedagen ingen la merke til


Theodor Herzl