fredag 17. november 2017

NRK og klimareligionen

Nettsiden Profetiene setter søkelyset på den klimareligiøse psykose som har rammet Norge
Konspirasjonsteorien om «menneskeskapte klimaendringer» er verdens mest lukrative konspirasjonsteori, en kvasiteori bakmennene har tjent seg styrtrike på og som blant annet har finansiert en rekke storslagne strandeiendommer i California og andre steder hvor det forkynnes rask stigning av havnivået.

Norsk rikskringkasting AS, i dagligtale og markedsføring mest kjent som NRK, er et norsk klimareligiøst statseid kringkastingsselskap som sender innen radio, fjernsyn og nye medier. 

Kanalen sender daglig ut en mengde propaganda om påståtte menneskeskapte klimaendringer og ditto angstvekkende skremsler om et snarlig klimahelvete. 
Særlig rammer skremslene i mediene barn og unge som i tillegg er utsatt for massiv hjernevask i skolen hvor det undervises i klimareligionen i alle fag bortsett fra gym.

NRK er utvilsomt Norges mest servile arbeidsplass
Samtlige av NRKs rundt 4000 ansatte nikker som en mekanisk julenisse til enhver absurd klimapåstand, og mange lever med en underliggende angst for å bli mistenkt å være klimavantro, en mistanke som effektivt vil redusere mulighetene for avansement i stillingen, og som indirekte kan føre til sparken på resirkulert papir.
_________

Ingen kommentarer: