torsdag 11. juli 2019

Dyrets merke og menigheter på ville veier

Det fins pastorer og menighetsledere som hevder at dyrets merke ikke er en ID-chip under huden, at det faktisk er helt greit å være ID-chippet som en hund i endetiden 

I endetiden rammer djevelen buken ved innføring av et merke som kristne ikke kan ta: en implantert ID-chip under huden, nødvendig for kjøp og salg, og som med all sannsynlighet vil erstatte pass og førerkort, samt fungere som døråpner inn til avdelinger på sykehus, offentlige kontorer osv. I tillegg vil det bli forlangt vaksinesertifikat når en skal reise med buss, tog og fly. En ID-chip avleser vil straks blinke rødt om vedkommende ikke er er vaksinert. 
  
En implantert ID-chip virker svært fornuftig for de fleste, men det er en alvorlig hake ved det hele som kommer til å sette kristne over hele verden i en svært vanskelig situasjon rent praktisk, da denne ID-chip representerer intet mindre enn djevelens fysiske segl som han i endetiden implanterer i det han hevder som sin eiendom. 

Noen prester og pastorer uttaler allerede at dyrets merke er noe ganske annet enn en implantert ID-chip under huden. Disse uttalelser er til stor lettelse for en del kristne som frykter for at dyrets merke nettopp skulle være denne ID-chip.
Nå kan de gå fremtiden lysere i møte i forvissning om at de med god samvittighet kan la seg chippe sammen med hunden sin hos veterinæren, uten minste frykt for å miste Guds Sønns Ånd; de fikk jo forsikringer fra pastoren selv om at denne fryktede ID-chip implantert under huden ikke har noe som helst med dyrets merke å gjøre.

En ser for seg hvordan enkelte menigheter i endetiden gir kollekt via en chippet hånd, en tragisk utvikling, men da vet en i det minste hvem som er hvem.
_____ 


Fristedet i ødemarken 
































































































































Ingen kommentarer: