søndag 10. september 2017

Når hav og brenning bruser, Lukas 25:25

Lukas 21:25
"Det skal vise seg tegn i sol og måne og stjerner, og på jorden skal folkene bli grepet av angst og fortvilelse når hav og brenning bruser."

Profetien forutsier en tid med utenomjordiske tegn - «tegn i sol og måne og stjerner». Tegn som varsler Herrens andre komme.
Men det er også et annet aspekt ved denne profetiene
«Og på jorden skal folkene bli grepet av angst og fortvilelse når hav og brenning bruser».
Kan det tenkes noe mer naturlig enn at hav og brenning bruser, d
et har da vel hav og brenning gjort til alle tider?
Altså leser vi ut fra profetien at menneskene i endetiden er særdeles lettskremte og blir grepet av angst og fortvilelse også over noe som er helt naturlig. 
Symptomatisk for vår tid hvor helt naturlige variasjoner i naturen skremmer vettet av mennesker som er blitt hjernevasket av medienes konspirasjonsteorier om menneskeskapt global oppvarming og ditto havnivåstigning osv. 

Panikkøren WHO
Et annet skremselscenario er stadige skremsler om pandemier fra FN organisasjonen WHO, World Health Organization, som skremte opp hele verden med blant annet fugleinfluensaen som tok livet av 22 mennesker i Kina og Taiwan. 
Skremsler om livsfarlige pandemier dukker opp fra WHO med jevne mellomrom og vil bare bli verre og få stadig større samfunnsmessige uheldige konsekvenser, noe som også er den bakenforliggende strategien i FNs vei mot totalt verdensherredømme, underlagt den kommende Stormester.

Klimareligionen er den store endetidsreligionen, en religion basert på løgn. Selv paven har konvertert til klimareligionene og bøyer kne for den grønne Ba'al
I 2007 holdt Klimapanelet et møte der Norge støttet et canadisk forslag om å fjerne henvisning til varmeperioden i Arktis mellom 1925 og 1945. Opplysningen kunne bidra til å fremstille hypotesen om katastrofal global oppvarming som beviselig falsk. 
At det burleske forslaget fra Canada ble vedtatt sier litt om hvor langt denne løgnvirksomheten allerede er kommet. 
«Som å skulle fjerne gamle OL-rekorder for å gjøre det enklere å sette nye.»
_________

Åpner for ekteskap mellom helsøsken