tirsdag 12. september 2017

Paven er blitt klimareligiøs



Endelig har paven funnet en religion han tror på, klimareligionen




Pave Frans benytter enhver anledning til å profilere seg som klimareligiøs. Som da han møtte FNs generalsekretær Ban Ki-moon og omtrent kastet seg ned for ham. 
Og kirkefolket bifaller - langt inn i Lutherske sammenhenger.


Klimaforskerne forteller pave Frans hvilken vei han må følge...

– Du kan se effektene av klimaendringene nå, og forskerne har i klartekst fortalt oss hvilken vei vi må følge. Alle har et ansvar, små og store, et moralsk ansvar, sa Pave Frans til en gruppe journalister som fulgte ham på flyet fra Colombia tilbake til Roma.


Paven hyllet som en rockestjerne

Etter at paven konverterte til klimareligionen får han masse cred ute blant "vanlige folk". I Sverige ble han hyllet som en rockestjerne, skrev avisene. 

For ikke å snakke om applausen han får fra den klimareligiøse rottekongen i FNs klimapanel. 

Paven slutter opp om "forskerne" som sier at den globale oppvarmingen (som ikke eksisterer - utover naturlige variasjoner) for det meste er menneskeskapt (lukrativ bløff alt sammen selvfølgelig).


Pavens klimareligiøse rundskriv 

I et rundskriv på nær 200 sider (?) gir den argentinskfødte pave Frans 1 industrilandene hovedansvaret for å snu utviklingen.

Les pavens klimareligiøse bulletin her: Be praised: On care for our common home


Hylles av ordensbror

– Pavens klare tale om den globale oppvarmingen er ­etterlengtet, sier ordensbror Haavar Simon Nilsen i dominikanerordenen i Den katolske kirke: særdeles gledelig og ikke minst veldig kristent.

.. og bakom humrer Djevelen
_________________________________________