fredag 29. juni 2018

Fremgang for jødehaterpartier i Norge

Et jødehaterparti er et hvilket som helst politisk parti som støtter den Nürnberg-inspirerte BDS (Boycott, Divestment, Sanctions) bevegelsen mot Israel.

Jødehatet forener de politiske partier på venstresiden i Norge 
Dette er partier som støtter den Nürnberg inspirerte BDS bevegelsen og som marsjerer i protest mot Israel sammen med muslimer som taktfast på arabisk roper, død over alle jøder! Selv i parader som markerer krystallnatten er de frekke nok til å veive med anti-israelske paroler.
Om disse partier er aldri så uenige i finans, skole, fiskeri og barnehagepolitikk, er de nikkende enige når det kommer til Israel som de fremstiller som en apartheidstat/røverstat som har stjålet både land og ditt og datt fra de "landfattige" araberne. 
Med andre ord: samme gamle leksa med beskyldninger mot jødene.

Sak nr. 1 når disse jødehaterpartier igjen får regjeringsmakt vil være å anerkjenne "Palestina" som en selvstendig stat. 
Noe som vil gi ytterligere kraft til den giftige BDS bevegelsen som bukter seg gjennom USA og Vest Europa. 
  
Norske mediers angivelige agenda når det gjelder jødene
Det kan virke som om NTB, NRK og en mengde norske avisers hovedsak er å få så mange nordmenn som mulig til å hate staten Israel og dermed jødene; slik de konstant fremstiller Israel som en okkupant og blodtørstig apartheidstat som skyter ned fredelige mindreårige arabiske demonstranter. 
Dette er media som er fullstendig klar over at det staten Israel eller en jøde får skylden for - det får alle jøder skylden for. 

Ikke et pip fra den ellers så gapende klimabevegelsen
Og den brune klimabevegelsen har tilsynelatende ikke det minste imot hundrevis av påsatte skogbranner i Israel og enorme forurensende bildekk-bål ved grensen. Ikke et pip fra den ellers så gapende klimabevegelsen. 
Og virkningen er der på folkemunne i Norge hvor det allerede hersker bred enighet om "de fæle jødene" - som både har okkupert arabernes land og arabernes hellige by, Jerusalem. 

UNESCO og jødehat
Det kan nevnes at UNESCO, dvs. FN ("Store Far" for venstresiden) hevder at jødene ikke har noen historisk tilknytning verken til landet Israel, byen Jerusalem eller tempelplassen. 
Tidligere var det å fremme presse- og ytringsfrihet blant UNESCOs kjerneoppgaver, i dag er UNESCOs kjerneoppgave å spre jødehat.

Var det ikke en jøde som oppfant en bilmotor drevet av flytende brensel?
Jødene fikk i sin tid skylden for blant annet Svartedauen, noe som kostet en mengde jødiske familier i Europa livet i fryktelige pogromer. 
Det fins ingen grense for oppfinnsomheten når det gjelder å nære jødehat. Det er en umettelig drage.
En skal ikke se bort fra at jødene får skylden for "menneskeskapt global oppvarming", var det ikke en jøde, Siegfried Marcus, som oppfant en bilmotor drevet av flytende brensel? 

Jødene trenger så visst sitt eldgamle hjemland, Israel, atommakten Israel, når resten av verden går bananas i jødehat og klimareligiøs sanktveitsdans.
_________________

Regnbuen, et av paktstegnene i Bibelen

2. verdenskrigs to hovedhensikter

Det kontantløse samfunn

Hvem er personen Adolf Hitler?

Ingen kommentarer: