onsdag 13. juni 2018

Partier scorer på anti-Israel politikk


Bibelen er i rute, profetiene viser at hele verden skal samle seg mot Israel. Hvordan det gikk kan du lese om i Johannes Åpenbaringen kapittel 20



Fire palestinske stater opprettet i Midtøsten
Dette er saken i korthet: på 1930 og 40-tallet ble det opprettet fire palestinske stater i Midtøsten: 
Irak, 1932,
Libanon, 1943,
Jordan, 1946
Syria, 1946.


I 1948 ble den jødiske staten Israel opprettet på bakgrunn av Balfour erklæringen og Folkeforbundets anerkjennelse av denne.
Men araberne - som har fått land i fleng - nekter å anerkjenne staten Israel og vil ha den utslettet og jødene kastet på sjøen, noe de har forsøkt gjennom flere massive angrepskriger, og ved hjelp av en oppkonstruert befolkningsgruppe hovedsaklig bestående av Syria-arabere, og som nærmest holdes som gisler av vekslende arabiske terrororganisasjoner.

Etter Seksdagerskrigen i 1967, da araberne ble grundig banket av Israel, begynte egypteren Yasir Arafat å benevne Syria-araberne i Judea og Samaria for "palestinere". 
Før det protesterte araberne mot å bli kalt palestinere, vi er Syria-arabere sa de stolt; det er jødene som er palestinere!

Israel - som i den opprinnelige avtalen skulle ha 77% av det området som idag kalles Jordan - overrakte Gaza til arabisk selvstyre i 1994 og trakk seg helt ut 12. september 2005. 
Til tross for det hevder araberne stadig at Gaza er okkupert av Israel - selv om det ikke befinner seg en eneste jøde på området.

Å vekke jødehat er den enkleste sak i verden 
På utallige måter bløffer Syria-araberne i Gaza til seg sympati og får støtte av en rekke vestlige medier (ikke minst NTB, NRK og norske aviser) som nærmest driver kursvirksomhet i jødehat, og ikke går av veien for å bruke det gamle trikset med å fremstille jødene som barnemordere. 
Summa summarum er dette noe som gir resultater.
Å vekke jødehat er den enkleste sak i verden.

I Norge er det markant fremgang for partier som støtter en internasjonal politikk som - om den skulle fått gjennomslag - ville betydd slutten for staten Israel og slutten for en safe haven for jødene. 

Nürnberglovene av 1935, opphavet til BDS-bevegelsen (Boycott, Divestment, Sanctions)
Nettsiden Profetiene bare venter på en konsert i Hyde Park hvor det blåses opp et gigantisk ballongsvin med Davidstjerne til støtte for BDS kampanjen og dens indirekte krav om "utplassering av arabiske rakettutskytningsramper i Øst Jerusalem - og ellers så nær Tel Aviv som mulig..."

Fra scenen høres taktfaste proklamasjoner fra artister som forteller at de har mange jødiske venner, og at de er svært indignerte over å bli kalt antisemitter bare fordi de hater sionistene og "apartheidstaten Israel".

Ja det er gutter Himmler ville vært stolt av - selv på 1930-tallet. 
_________________

Heydrich «Den blonde Moses»

Det nye tempelet i Jerusalem ?

Palestinske stater

Bruk av parykker i de første kristne menigheter

2. verdenskrigs to hovedhensikter

Det kontantløse samfunn

Hvem er personen Adolf Hitler?



Ingen kommentarer: