fredag 22. mars 2019

Klimareligionen på taktfast fremmars

Under paroler som «La bilene forsvinne!» og «Bort med økonomi!» (parole i Belgia) marsjerer skolestreikende hjernevaskede barn og unge i protest for den såkalte klimasaken.
Bildene i mediene av de protesterende skoleungdommene minner sterkt om eventyret om Rottefangeren fra Hameln.

Barn blir hjernevasket av klimareligiøse voksne, som i sin kynisme ikke bryr seg det minste om risikoen for at sårbare barnesinn kan utvikle psykose av de massive skremslene om et snarlig klimahelvete. 
Psykiatriske institusjoner bør forberede seg grundig på den kommende klimareligiøse sanktveitsdansen
På svensk radio uttalte noen ungdommer seg om klimaangst, at de tenkte på klimaet hvert sekund, og fryktet at kloden snart ville bli helt ødelagt på grunn av såkalte «menneskeskapte klimaendringer». 
Andre mente at det ikke er noen vits i å fullføre utdanningen siden kloden vil være oppbrukt innen de er ferdige med utdannelsen.  

Disse ungdommene er hjernevasket til - i likhet med NRK og NTB ansatte - å tro fullt og fast på bløffmakerne i FNs klimapanel. 
Det er å anta at NRK ansatte umiddelbart får sparken - eller blir satt til «omskolering»-  om de skulle ytre minste lille pip at de ikke tror det er noen klimaendringer utover naturlige variasjoner...

I den klimareligiøse statseide TV-kanalen NRK, ble det nylig i et debattprogram uttalt at menneskene er skyld i klima! Noe alle i panelet nikket samtykkende til. 

For et lavmål i norgeshistorien. 
____________  

Ingen kommentarer: