fredag 26. april 2019

Avisen Dagen og klimareligionen

«Når en artikkel om Israel eller klima er signert NTB vet en at det er en bløff» 

De kristenprofilerte dagsavisene Dagen og Vårt Land er storkunder på klimareligiøse artikler fra det privateide NTB og det suspekte Meteorologisk Institutt som bruker målinger og statistikker på en slik måte at de kan bevise hva som helst; blir det varmere skyldes det menneskeskapt global oppvarming, blir det kaldere skyldes også det menneskeskapt global oppvarming. Omtrent like banalt og farlig som inkvisisjonens: Flyter heksa er hun skyldig, drukner heksa er hun skyldig...

En skal ha det klart for seg at klimareligionen er den store endetidsreligionen, og den tåler slettes ikke noe kristendom ved sin side

Mengden klimareligiøse artikler signert NTB som publiseres i avisen Dagen taler et tydelig språk og signaliserer en bestemt utvikling. Her er det åpenbart en agenda. 
Trolig er det utplassert en trojansk hest i redaksjonen.

Spørsmålet er hvor lang tid det tar før avisen Dagen plasker rundt i samme brune pøl som avisen Vårt Land? 
Veien er kort fra klimareligiøse artikler til Israelskeptiske artikler der den antisemittiske betegnelsen "den okkuperte Vestbredden" lyder i ekko.

Kan en person være både kristen og klimareligiøs? 

Svaret er nei, det blir på sikt en umulighet, klimabevegelsen representerer en åndsmakt som er det motsatte av kristendommen.

Klimabevegelsen har for lengst avslørt sitt opphav ved å utpeke to hovedfiender i tillegg til CO2: jødene og kristendommen. Klimabevegelsen vil slettes ikke ha noe «kristenmanns blod» i sin midte.

Ingen kommentarer: