fredag 2. juni 2023

Klimareligionen, Norges nye statsreligion

"Klimamålene ryker om nordmenn ikke følger kostholdsrådene"

Miljødirektoratet legger fram en toppliste av tiltak for hvordan vi skal nå de såkalte klimamålene på sju år. Øverst troner et tiltak som minner sterkt om de nasjonalsosialistiske kostholdsrådene fra 1930-40 tallet. 

De klimareligiøse har ambisiøse mål om føre verdens befolkning inn i endetidens  slavelenker i et grønt verdensdiktatur underlagt FN. Reisen mot dette endetidsdiktatur begynner med kostholdsråd og reisebegrensninger i regi av WHO. I tillegg kommer alle de grønne avgiftene på alt mulig, avgifter som blir så enorme at myndighetene i realiteten overtar all eiendom og oppfyller med det FN og World Economic Forums leasingparadis på jord: Lykkelig uten å eie noe. 

Eller for å bruke termen fra oktoberrevolusjonen i 1917: Avskaffelse av privat eiendomsrett.

Budskapet fra det klimareligiøse presteskapet i miljødirektoratet er klart: Befolkningen må endre sine vaner ved å begrense inntaket av rødt kjøtt, og heller etterspørre mer av norskprodusert korn, belgvekster, grønnsaker og bær: Følger vi alle de nasjonale kostholdsrådene kan Norge kutte utslipp tilsvarende 4,5 millioner tonn CO2.

Sosialisten Adolf Hitler ville prioritere reduksjon av kjøttforbruket; at alle skulle spise mindre kjøtt, helst kutte ut kjøtt helt og heller spise mer belgvekster, grønnsaker og bær.

Klimareligionen i vår tid har sitt utgangspunkt i de nasjonalsosialistiske Nürnberglovene av 1935 om vern av skoger og fauna, samt Hitlers planer om kraftig reduksjon av kjøttforbruk, med det mål til sist helt å forby slakterier. 

Allerede 21. april 1933 (tre måneder etter maktovertakelsen) fremmet nasjonalsosialistene krav om at alle dyr som skulle slaktes først ble bedøvet. En lov som i særlig grad ville ramme kosherslovene der det kreves at dyret er bevisst når det slaktes.

Hitler ville ha røykeforbud

Senere fulgte Hitlers røykelov som forbød røyking av tobakk på trikk og tog, offentlige steder, og i alle NSDAPs kontorer. Det skulle ikke lukte tobakk der nasjonalsosialistene var.  Neste hitlerlov på trappene gikk ut på å redusere alkoholforbruket, med henvisning til at Hitler bare drakk vann osv. 

Antikrist har stått fram i sin første personifisering og talt sitt ord, og verden må føye seg.

Punkt for punkt videreføres Hitlers planer via den sosialdemokratiske rollemodell, en rollemodell som er i ferd med å bli verdensomspennende, og som dessuten fører med seg en åndsmakt som verken tåler staten Israel eller sann kristendom.

Klimareligionen er hellig for norske medier; kristendommen er det fritt fram å harselere med, spotte og holde narr av.

Når en ser den hyppige harseleringen med kristendommen i norske underholdningsprogrammer på NRK og andre medier, slår det en at selv et lite pip mot klimareligionen er totalt forbudt. Klimareligionen er hellig for norske medier og politikere. En programleder i NRK blir øyeblikkelig sparket om han eller hun skulle vitse om FNs klimapanel eller spotte klimareligionen i direktesendt TV.

Kirkemøte med klimareligiøst grep

17-11-2021: Den norske kirke skal kutte "klimagassutslipp". Kirkemøtet vedtok arbeidsprogrammet: "Mer himmel på en truet jord" om kirkens arbeid med "klima, miljø og bærekraft". Noe som har ordlyd av en ny misjonsbefalingen og en ny herre.

Uttalelsen "arbeid med klima" vitner om megaloman galskap. 

1 Timoteus 4:1 Men ånden sier med tydelige ord at i de kommende tider skal nogen falle fra troen, idet de holder seg til forførende ånder og djevlers lærdommer.

____________



Ingen kommentarer: