onsdag 17. mai 2023

Seksdagerskrigen, Israel slår tilbake

For vestens sosialister og araberne var det verste med Seksdagerskrigen at jødene for alvor slo tilbake, det kom som et sjokk for dem at jødene ikke lenger ville bøye seg og bare ta imot all verdens trakasserier. 

Vi kjenner godt til NRKs, NTBs og andre mediers journalistiske smågnagervirksomhet når det gjelder staten Israel, men her er er et eksempel på hvordan jødene ble trakassert av araberne: Skikken var i alle år den at når en araber handlet med en jødisk forretningsmann, skulle jøden bøye seg og senke hodet, så skulle araberen slå jøden på hodet med flat hånd, først da var handelen avsluttet.

Fornedrelsen av jødene fortsetter med uforminsket styrke ikke minst i den skjendige omtale av Israel i sosialdemokratiske medier som NRK og nyreligiøse bevegelser som Human Etisk Forbund og Klimabevegelsen. 

Det er lite i verden som samler mer enn jødehat. "De fæle jødene; se hva de holder på med der nede."

I det snedige propagandaverket Store norske leksikon fremstilles seksdageskrigen som en okkupasjonskrig startet av Israel; knapt et ord om den innledende arabiske krigshandling å stenge Tiranasundet  22. mai for å strupe Israel for forsyninger inn til Eilat, samtidig som Nassers oppfordring om å utslette Israel gikk over eteren og tanks rullet mot Israel fra alle retninger; Syria i nord, Egypt i sør og Jordan i øst. Egypt alene rykket fram med 1000 tanks og 100 000 soldater. 

Et land som har forsvart seg mot en angriper som har til hensikt å utslette det har all rett til å beholde de områder det erobrer i en slik forsvarskrig. Nordmenn har for eksempel internasjonal rett til det geografiske området som kalles Norge etter at tyskerne tapte angrepskrigen. Norge aksepterer for eksempel fullt ut at Russland etter krigen okkuperte Nord-Finland. Norge hadde ikke grense til Russland under krigen. Norske medier omtaler aldri grensen til Russland som grensen til det okkuperte Nord-Finland.

"Store norske leksikon" presiserer at Oktoberkrigen i 1973 ble startet av to arabiske land, Egypt og Syria, men at Seksdagerskrigen ble startet av Israel. 

Yom Kippur-krigen omdøpt til Oktoberkrigen

Interessant at Yom Kippur-krigen er omdøpt til "Oktoberkrigen" i propagandaverket Store norske leksikon, krigen ble nemlig startet av Egypt og Syria på den store forsoningsdagen Yom Kippur, mens jødene feiret årets største festdag. 

Omtrent som om den tyske invasjonen av Norge skulle funnet 17. mai.  

Oslo ble riktignok invadert av en tysk tropp ledet av et musikkorps 9.april 1940. 

__________

Ingen kommentarer: