mandag 1. mai 2023

Quisling innførte første mai som fridag etter Hitlers eksempel

Overraskende for mange var det Adolf Hitler som i 1933 sørget for at første mai ble en betalt fridag døpt til Arbeidets Dag.  Dette er regnet som sosialisten Hitlers første politiske triumf etter at han kom til makten i en koalisjonsregjering med De konservative 30. januar 1933. En koalisjon som selvsagt ikke varte lenge. 

Først i 1978 ble første mai innført som fridag med stengte banker i Storbritannia. 

I Frankrike ble første mai erklært som fridag over hele Frankrike i 1948 etter Hitlers eksempel.

I Norge innførte nasjonalsosialisten Vidkun Quisling første mai som fridag i 1942. 

I 1945 ble første mai avskaffet som fridag av det arbeiderpartiledede Stortinget, men gjeninnført som fridag i 1948.

Avskaffelsen av første mai som fridag ble åpenbart gjort for å markere avstand til det nasjonalsosialistiske tyske arbeiderpartiet.

Et av historiens største trylletriks

Senere lyktes venstreorienterte historikere med trylletrikset å plassere Hitlers sosialistiske parti, NSDAP, på høyresiden i politikken. Altså plassere et sosialistland med en statssentralisert økonomisk politikk på høyresiden i det politiske landskap?

Arven fra Hitlers sosialisme lever i beste velgående på venstresiden, noe som ikke minst viser seg i venstresidens fiendtlige holdninger til staten Israel.

Det fins knapt høyrepartier som har et slikt destruktivt syn på staten Israel som det venstresiden og LO har.

Goebbels var klar på at han var sosialist og uttalte at han heller ville leve under kommunismen enn kapitalismen.

Goebbels ga i 1939 ut boken: Hvorfor Vi Er Sosialister.

Hitler var hele tiden klar på at han var sosialist. Det var tungt for Hitler å svelge at han måtte gå i koalisjon med et konservativt høyreparti for å sikre seg makten i Riksdagen 30. januar 1933.

Kropp som en leopard

I Åpenbaringen 13 leser vi at Dyret som steg opp av havet har kropp som en leopard, altså er det en mester i kamuflasje. Å plassere sosialisten Adolf Hitler på høyresiden i politikken er en del av denne kamuflasje.

Francos Spania var trygt for jødene under krigen

Fascistlandet Spania var sammen med Sveits, England og Sverige det tryggeste landet for jødene i Europa under krigen. Det ytterliggående høyreorienterte fascistregimet reddet ikke bare egne jøder i utlendighet, men også en rekke ungarske jøder ved å utstede spansk pass til disse. Hadde sosialistene i Spania vunnet Den Spanske borgerkrigen ville Spania sannsynligvis bidratt med jødeforfølgelser.  I sosialistlandet Norge trengte ikke tyskerne å bidra stort i arrestasjon av jøder helt ned i to-tre års alder. Det sørget norsk politi for egenhendig.

Johan Nygaardsvolds antipati mot jødene avdekkes

Etter krigen da uhyrlighetene  i konsentrasjonsleirene var avdekket, og de hvite bussene skulle hente norske fanger fra konsentrasjonsleirene, sørget Norges statsminister i Londonregjeringen, Johan Nygaardsvold, for at norske jøder ikke skulle få være med de hvite bussene til Norge: De skulle ikke få gratis skyss, vi har gjort nok for dem allerede.

Da de overlevende jødene omsider kom hjem til Norge opplevde de trakasserier som å bli skjønnslignet av norske skattemyndigheter; for noe måtte de ha levd av da de satt i konsentrasjonsleir. 

Hitlerismens ånd lever videre i beste velgående på venstresiden. Skjult i solflekkene blant treets blader og grener.

Lengter mer og mer etter hitlerismens ånd

Uten å være seg det helt bevisst venter de på neste gang deres herre og mester fødes ut av mørket og innsatt som den endelige generalsekretær av FN. Og mens de venter på sin etterlengtede verdensdiktator har de påtatt seg oppgaven med å skape så mye problemer for staten Israel som mulig. 

Men det er en hake, Israel har nemlig en hyrde: Ta til deg profetordet hos Jeremias 31,10: Hør dere fjerne øyer, han som spredte Israel skal samle det, og vokte det som en hyrde vokter sin hjord. 

______________

Hitler, røykelovens far 

Romersk ørn over tempelporten i Jerusalem 

En svært nysgjerrig Nikodemus kom til Jesus om nat...

Ingen kommentarer: