lørdag 29. april 2023

La oss kalle det long-covid

Endetiden er fremfor alt løgnens tid ettersom løgnens far, djevelen, vinner mer og mer skikkelse i verden


Long - covid uten å ha vært smittet av korona?

En norsk studie avdekket nylig "long - covid" også hos ikke-smittede. Aftenposten skriver at en studie på rundt 500 unge mellom 12 og 25 år danner grunnlaget for studien. Også en svensk studie har gitt lignende resultat der en blant annet leser i nyhetene om unge idrettsprofiler med hjerteproblemer på grunn av "long - covid"

Professorens konklusjon

Studien vår viser faktisk at med dagens definisjon på long covid kan man få symptomer uten å ha hatt infeksjon med koronaviruset, sier professor Vegard Bruun Bratholm Wyller, som har ledet den norske studien.

De såkalte vaksinene nevnes ikke

Nyheten vekker oppsikt, men det mest oppsiktsvekkende er at det ikke kommer frem noe sted i pressen om noen av disse med long- covid- plager tilfeldigvis også skulle ha vært offer for injeksjonene, de såkalte koronavaksinene. 

Hvor er den kritiske journalistikk?

Hvor er spørsmålet om sekkebetegnelsen long - covid evt. bare er et smart diagnosegrep for å dekke over uheldige følger av injeksjonshysteriet som Big Pharma har tjent flere hundre milliarder på?

I et land som Norge - med en stadig mer kneblet presse og nyheter 24 timer i døgnet - må det fortone seg merkelig for stadig flere hvor ensidig propagandapreget nyhetsbildet er blitt; omtrent som Pravda under diktatorer som Stalin og Putin, men med fortsatt like mange lesere, til tross for at leserne visste at det de leste var bløff. 

Menneskefrykten øker hos den som ukritisk lar seg influere av propagandaen i mediene

Sannheten spiller stadig mindre rolle i dagens mediekonsum; følelsen av å være ett med den store enigheten trumfer sannheten. 

Derfor vil de ha bort kristendommen. Og Israel, Guds største og for mediene mest plagsomme endetidstegn.

________________

FNs latterlige «bærekraftsmål» 

FNs skjulte agenda


Ingen kommentarer: