søndag 20. august 2017

Arbeiderpartiets kristendomsfiendtlighet


Er det en iboende motsetning at en kristen stemmer på Arbeiderpartiet?
Er ikke Arbeiderpartiet bare et vanlig politisk parti, slik som Høyre og Senterpartiet?

Kommentar:

Det er forsåvidt suspekt når en kristen stemmer på Arbeiderpartiet, eller er medlem, siden Arbeiderpartiet ikke bare er et politisk parti, men representerer en internasjonal sosialdemokratisk religiøs bevegelse hvis skjulte agenda er nettopp å kvitte seg med kristendommen.
Denne målsetting skiller Arbeiderpartiet klart fra partier som Høyre og Senterpartiet, som er rene politiske partier uten noen hemmelig agenda om å degge for en ny verdensreligion.

Den sosialdemokratiske bevegelses iboende "Israelskepsis"

Et annet aspekt ved den sosialdemokratiske bevegelse - og som avslører dens natur - er dens iboende "Israelskepsis" som den ikke lenger makter å holde tilbake, men spyr ut i media ved nær sagt enhver anledning.
Det norske Arbeiderpartiet lot lenge som om det var en god venn av staten Israel. Men plutselig var den brune eimen der.

Dyrker FN og FNs klimapanel som sitt presteskap

Den sosialdemokratiske religiøse bevegelse - parret med den religiøse klimabevegelsen - har et uttalt mål: En ny økonomisk verdensorden under ledelse av FN.
Det er derfor klimabevegelsen og den sosialdemokratiske bevegelse mer og mer dyrker FN og FNs klimapanel som sitt presteskap. 

Arbeiderpartiet er dessuten - som eneste norske parti - medlem av SI, internasjonal organisasjon for sosialdemokratiske og demokratiske sosialistiske partier, "medlem fra 1951, observatør fra 2012".

Ingen tilhenger av nasjonalstaten

Med den nevnte agenda avslører Arbeiderpartiet seg som lite velvillig innstilt til nasjonalstaten, og vil i det bakenforliggende gjøre mye for å svekke landet økonomisk ved å påføre landet - på sikt - umulige økonomiske forpliktelser, for på så sett tvinge landet inn i en større overnasjonal handelspolitisk sammenslutning. 
I Bibelen omtalt som de ti horn, endetidens ti verdensunioner: EU, AU, Den Eurasiske Union, den kommende Øst-Asiatiske Union osv. el. lignende.

Olivengrenkransen i FN-logoen tilhører et bestemt hode, les mer i linken under artikkelen.


Heiste fanen mot kristendommen allerede på stiftelsesmøtet
Arbeiderpartiet ble stiftet i Arendal 21. august 1887
I og med at Arbeiderpartiet representerer en sosialdemokratisk religiøs bevegelse var det helt naturlig at den første egentlige fanesaken omhandlet at skolen måtte bli konfesjonsløs, det vil si: en skole som ikke bekjenner seg til en bestemt tro.

Med det markerte Arbeiderpartiet kampstart mot alt som smaker av kristendom - for i stedet å innføre sin egen sosialdemokratiske religion.

Professor Edvard Bull (født 4. desember 1881 i Kristiania , død 26. august 1932, norsk historiker og utenriksminister i Christopher Hornsruds regjering 1928) som var nestleder i Arbeiderpartiet på 1920-tallet, hevdet at både den moral og religion som kirken forkynner, støtter opp om det bestående kapitalistiske samfunn.

Sitat: «Vi skal gjøre skolen verdslig, likesom sykepleien og begravelsen og ekteskapet og fødselsregistreringen. Vi skal slåss uforsonlig med den bestående offisielle lutherdom som andre fordummende sekter. Vi skal ha en pågående og hensynsløs kirkepolitikk. Fordi vi mener at religion i og for seg er en privatsak.»


Edvard Bull var neppe klar over hvor religiøs han selv var blitt i sin sosial demokratiske overbevisning.
_______________________________________________