tirsdag 8. august 2023

Ensretting av norsk presse

Tidligere hadde Norge en rekke aviser som i mening og innhold kunne være svært forskjellige, vi hadde for eksempel en rekke aviser med kristen profil. Disse er utradert.

I dagens ensrettingskultur har vi fått redusert avismangfoldet til praktisk talt en avis; en mening. Selv finansavisene fremstår med en sosialdemokratisk klimareligiøs agenda.

Dyrker den grønne Baal

Dagens ensrettede presse mener akkurat det samme om Israel, kristendom, klima og annet. Og de dyrker den grønne Baal og det nye avguderiets høyborg, FN. Et religiøst avguderi som på sikt kommer til å koste Vestens befolkning ytringsfrihet, privat eiendomsrett og retten til fritt å kunne reise hvor en vil, når en vil.

Den WHO-iscenesatte koronapandemien i 2020-21 - med all sin talltriksing og masketvang - var en forsmak på hva som venter på mer permanent basis.

Særlig ble pressens ensretting avslørt ved sin propagandavirksomhet i koronaperioden. At koronaviruset SARS-CoV2 ble oppdaget i prøver (bl.a. på Ahus) som var eldre enn "utbruddet i Wuhan" ble grundig fortiet i pressen. 

Også at det nærmest ble forbudt å obdusere koronadøde ble fortiet, for tenk om det ikke var korona de døde av? Slik det våren 2020 ble avdekket ved et rettsmedisinsk institutt i Hamburg. 

Kvakksalvervirksomhet med hastevaksiner

En ensrettet presse - uten rom for fagkritikk - ble en særlig viktig markedsfører av ikke ferdig testede hastevaksiner lansert av Big Pharma i ledtog med djevelorganisasjonen WHO, Verdens Helseorganisasjon, det såkalte FNs helseprogram. 

En skal ikke se bort fra at det i 2023 sågar vanker en nobelpris på noen av de mest sentrale croupiene. En kvalifisert gjetning leder tankene til et bestemt ektepar med tyrkiske røtter.

Forbildet til den sosialdemokratiske utvikling i endetiden er alltid å finne i Det tredje rike

Da sosialisten Adolf Hitler kom til makten 30. januar 1933, hadde Tyskland over 4700 daglige og ukentlige aviser. Flere enn noen annet industrialisert land. Nasjonalsosialistene hadde på det tidspunkt kontroll over mindre enn tre prosent av tysk presse. 

I løpet av noen måneder etter maktovertakelsen hadde Hitler-sosialistene praktisk talt ødelagt hele den frie tyske presse og Eher, nasjonalsosialistenes eget forlag, ble det største i tysk historie. I 1943 eide forlaget over 70% av aviser og magasiner i Tyskland. 

Avisen Der Stürmer med sine fremstillinger av jødene som tyvaktige barnemordere osv. er en klar forløper til dagens fremstilling i norsk presse av Israel som en apartheidstat og en barnemorder som har stjålet landet. Ved å skrive Israel i stedet for jødene tror de seg å omgå stempelet antisemittisme.

Den sosialdemokratiske bevegelse har et mål

Dette er den sosialdemokratiske agenda: En ny økonomisk verdensorden under ledelse av FN. 

Altså, under ledelse av den endelige Generalsekretær som da vil bli gitt verdensmakt.


Les Bibelen og se hvordan det kommer til å gå med dette spetakkelet.

______________

Ingen kommentarer: