fredag 11. august 2023

Det mystiske valgresultatet i USA i 2020

Dette handler ikke om en liker Donald Trump eller ei, men om forvitring av demokratiet. Sjekk disse tallene fra offisielle amerikanske kilder: 

Joe Biden fikk 13 millioner flere stemmer enn det Barack Obama fikk på sitt mest populære. Og vi kan tilføye: uten å føre en regulær valgkamp siden Biden stort sett - i stedet for å holde valgmøter i stat etter stat - fulgte valgkampen fra sin egen peisestue. 

I USA er det 3143 counties, valgdistrikter (fylker), medregnet District of Columbia dvs. Washington D.C. 

Ingen president i USAs historie har vunnet færre counties enn Joe Biden som kun vant 477, dvs. 17%. Barack Obama - som fikk 13 millioner færre stemmer enn Joe Biden - vant 873 valgdistrikt (counties) i 2008. 

Donald Trump vant hele 2497 counties i 2020, men tapte likevel presidentvalget til Joe Biden som kun vant 477 counties.

Altså: Donald Trump - som førte en tradisjonell valgkamp med folkemøter osv. vant 2420 flere counties enn Joe Biden, men tapte likevel valget?

Joe Biden ble fremstilt i norsk presse ( en presse som alltid dyrker demokratiske kandidater) som omtrent USAs største folketaler noen gang

I etterkant av valgkampen i 2020 fikk en inntrykk av at norske aviser mente at Joe Biden omtrent skulle være den største folketaler i USAs historie. Retorisk nesten perfekt mente Dagsavisens journalist om innsettelsestalen. "Shoot me now", hvisket Obama en gang mens Biden tale.

Plutselig rytmeendring i opptellingen av stemmene

Alle som våkent fulgte opptellingen noterte seg - noen timer inn i opptellingen - en plutselig rytmeendring i opptellingen. Helt tydelig var det noe som ikke stemte. Kanskje en av de mulige involverte en dag kommer til å røpe hva som egentlig skjedde? Hvordan de eventuelt fikk det til? Var det så enkelt som at noen hundre personer satt og fylte ut poststemmer og sendte stemmeseddel via mail fra morgen til kveld mot betaling? 

Vel, vi vet ikke, og at dommerne senere nektet folk å legge fram bevis for valgfusk er ikke det samme som at det eventuelt ikke fantes bevis, slik vi får det fremstilt i den norske klimareligiøse propagandakanalen NRK. At en dommer kan nekte at eventuelt bevismateriale blir lagt fram er faktisk noe en dommer i USA har full anledning til, hvor merkelig det enn høres ut.

Kanskje vil det komme noe overraskelser i Trumps favør i forkant av den bebudede rettsaken der han er tiltalt for forsøk på å manipulere valgresultatet i Georgia og stå bak amerikansk pøbels storming av kongressbygningen i Washington. Noen av de som vet noe bak kulissene begynner kanskje å få nok av personforfølgelsen av Donald Trump, like ham eller ei.

Årsaken til den enorme personforfølgelsen av Donald Trump er først og fremst at han flyttet den amerikanske ambassaden fra Tel Aviv til Jerusalem, og med det anerkjente Jerusalem som Israels hovedstad. Dette irriterer djevelen noe helt enormt. Og djevelen behersker som kjent mediene. Men bibelen knytter også løfter til den som velsigner Israel, noe Trump gjorde ved å flytte ambassaden. 

De fleste presidenter siden Truman har gitt løfte om å flytte den amerikanske ambassaden til Jerusalem. George W. Bush og Bill Clinton lovet høylytt i sine valgkamper at de skulle flytte den amerikanske ambassaden fra Tel Aviv til Jerusalem og med det anerkjenne Jerusalem som Israels udelelige hovedstad. Også Barack Obama proklamerte i sin valgkamp i 2008 at Jerusalem er Israels udelelige hovedstad, men var smart nok til ikke å spesifisere flytting av ambassaden selv om det er naturlig å ha sin ambassade i byen en anerkjenner som landets hovedstad. 

Ingen av presidentkandidatene våget å effektuere flytting av ambassaden til Jerusalem etter at de ble presidenter. De hadde bare kommet med valgflesk for å sikre seg konservative kristne stemmer.  Ante dessuten hvilke sataniske krefter de satte i sving om de innfridde sine valgløftet om å flytte ambassaden.

Valgforskning viser at Trump er den president i nyere tid som har innfridd flest av sine valgkampløfter. Likevel blir han kalt en notorisk løgner, blant annet av den suspekte klimareligiøse FN-dyrkende Washington Post.

Altså: De som ikke innfridde sine valgkampløfter blir kalt troverdige, den som innfridde blir kalt en løgner. 

Dette er vår tid i et nøtteskall: En tid som skitner til konservative verdier og som fremstår som mer og mer antikristelig, og som en følge av det mer og mer antidemokratisk. 

På grunn av den WHO- iscenesatte "koronapandemien" ble det avgitt spesielt mange poststemmer i USA i 2020.

Kanskje en god ide at det innføres strengere krav til legitimering når en avgir poststemme i USA slik at ikke en og samme person teoretisk kan avgi flere tusen stemmer. Det amerikanske postvesenet håndterte rundt 65 millioner  poststemmesedler i 2020, i 2016-valget var antallet 33,5 millioner.

Denne fortolker betviler om Bush, Clinton og Obama faktisk tror på valgresultatet fra 2020; de vet hva som kreves: I det minste at det føres en reell valgkamp om en skal ha noen sjanse til å vinne et amerikansk presidentvalg på redelig vis. 

__________________

Ingen kommentarer: