mandag 21. august 2023

Venstresiden i Norge synger Internasjonalen, vi tar en titt på sosialist-salmen

Internasjonalen er for hovedsalme å regne for den norske og internasjonale venstreside inkludert sosialistland som Nord-Korea, Kina og Russland.

Kvelden før 1. mai, altså 30 april, arrangerer LO i Oslo i samarbeid med Sosialistisk kor allsang i Jakob kirken. 

Sosialistenes store helligdag 1. mai ble innført på 1930-tallet som betalt fridag for å hylle arbeidets dag av sosialisten Adolf Hitler. Dette var regnet som Hitlers første store politiske seier. Fra 1937 hadde ingen jøder i Tyskland lov til å være ute på tyske helligdager, dette forbud inkluderte 1. mai 

På denne dag samler de norske sosialistene seg på Youngstorget til et arrangement som begynner 11:20. (Quisling innførte 1. mai som fridag i Norge etter inspirasjon av Hitler). Etter kort tid begynner de årvisse parolene mot Israel å runge utover Youngstorget. Publikum overrisles med fordekt jødehat og ser ut til å storkose seg i en gammel München-ånd. 

I synet på Israel som en apartheidstat og barnemorder står alle norske sosialistiske partier samlet. Og de høster stor støtte hos den norske klimareligiøse "Der Stürmer-pressen", som totalt dominerer medielandskapet i Norge.

Internasjonalen synges i allsang på Youngstorget akkompagnert av Sosialistisk Kor og Oslo Janitsjar. Dette avslutter 1. mai-programmet på Youngstorget.  Demonstrasjonstoget beveger seg ut fra Youngstorget klokken 12:50. 

Internasjonalen

Første vers lokker med løfter om en bedre materiell tilværelse og et totalt brudd med alle konservative verdier som kristendom og gammel kulturarv: Alt det gamle vi med jorden jevner. 

Opp, alle jordens bundne treller,
opp, I som sulten knuget har.
Nå drønner det av rettens velde
til siste kamp der gjøres klar.
Alt det gamle vi med jorden jevner,
opp slaver nå til frihet frem.
Vi intet var, men alt nå evner
til rydning for vårt samfunns hjem.


Verset lover seier for den sosialistiske idealstat. Familiens hjem er byttet ut med "vårt samfunns hjem". Familie er nærmest for et banneord å regne for den sosialdemokratiske bevegelse. Idealet er at staten tar seg av barnets oppdragelse gjennom indoktrinering i offentlige barnehager før barnet begynner i en klimareligiøs ensrettet skole. Derfor kjemper venstresiden innbitt mot etablering av særlig kristne privatskoler og vil på sikt helt forby disse.

Nord-Korea er det ultimate bilde på Internasjonalens eiendomsløse idealsamfunn og World Economic Forums fremtidige leasingsamfunn; lykkelig uten å eie noe. Tenk så lykkelige nordmenn blir den dagen Oljefondet (Pensjonist-casinoet utland) fusjoneres med FNs grønne fond eller lignende

Det mest illustrerende bildet på Internasjonalens idealsamfunn er utvilsomt Nord-Korea hvor Internasjonalens løfter om en folkevår med et eiendomsløst samfunn har fått fullt gjennomslag. Et land hvor alle innbyggerne - bortsett fra eliten - er like fattige, apatiske og forkomne, og som når som helst kan drepes av de sosialistiske lederne. Nylig ble en to år gammel gutt dømt til livsvarig fengsel i sosialistlandet Nord-Korea, fordi foreldrene hadde en bibel. Et skremmende eksempel på hvor langt den sosialistiske bevegelse på sikt er villig til å gå i kampen mot kristne og jøder.

Refreng:
Så samles vi på valen,
seieren vet vi at vi får
og Internasjonalen skal
få sin folkevår!


Andre vers fremmer ateismen og driver gjøn med kristendommen og spotter Gud (spotter de som bor i himmelen ved å hevde at himmelen ikke fins, Åp. 6) ved å hevde at det ikke er noen Gud i høyden: I høyden vi ei frelse venter. Men at den sosialistiske bevegelse er å betrakte som en egen frelser: Nei selv i samling vi den (frelsen) henter: i fellesskap vi vinner nok. 

Verset nevner også et krav om å få tilbake alt det stjålne. Med andre ord: Staten gis rett til å konfiskere. I Russland konfiskerte sosialiststaten all privat eiendom i kjølvannet av oktoberrevolusjonen. I samme åndedrag synges: Og for vår ånd et frihets vern. Her innrømmes det at mennesket har en ånd; det var nok ikke med i beregningen. Kanskje dette med ånd bare ble tatt med i Internasjonalen fordi det rimer?

I høyden vi ei frelse venter
hos guder eller fyrsters flokk.
Nei, selv i samling vi den henter:
i fellesskap vi vinner nok.
Alt det stjålne tilbake vi krever,
og for vår ånd et frihets vern!
Vår egen hammer selv vi hever
og slår, mens vi har varme jern.

Vi lar det være med dette, resten av Internasjonalen er repetisjon av samme gørra. 

_____________

Ingen kommentarer: