tirsdag 10. oktober 2023

Korallrevene på Bikiniatollen tålte 23 atombomber

Mellom 1946 og 1958 ble Bikiniatollen i Stillehavet utsatt for 23 amerikanske prøvesprengninger med kraftige atombomber, 20 av disse var hydrogenbomber, den første, Castle Bravo H-bomb, tilsvarte 1000 Nagasaki bomber - og ble detonert første mars 1954. Dette skulle ifølge forskere ha ført til total ødeleggelse av korallrevene på Bikiniatollen og at disse ville være borte for nær sagt alltid i og med den langsomme veksten til korallrev.

Da dykkere noen tiår senere kom for å filme det de regnet som et dødt "månelandskap" under vann, fant de til sin overraskelse store flotte korallrev og mengder med fisk som levde blant korallene der 23 atombomber var blitt detonert.

Altså, korallrevene på Bikiniatollen overlevde 23 atombombeeksplosjoner, men vil i følge FN dø ved en temperaturøkning på 1,5 grader? FN hevder nemlig i en klimareligiøs idiotrapport at hvis global oppvarming passerer 1,5 grader vil nærmest alle slike koraller som på det grunne Bikiniatollen dø: "Skulle vi klare å begrense den globale oppvarmingen til 1,5 grader" vil 70-90 prosent av verdens tropiske korallrev i snorkeldybde dø." 

Naturen er nok langt mer robust enn det kvasiforskningen til de klimareligiøse FN-organisasjonene skulle tilsi.

Legg merke til den totale stormannsgalskap FN utviser i uttalelser som: Skulle vi klare å begrense den globale oppvarmingen til 1,5 grader.

Klimareligionen er den store endetidsreligionene og den er basert på en kjempebløff: at mennesket allerede på 1800-tallet var i stand til å måle eksakt global gjennomsnittstemperatur. Selv i dag er de ikke i stand til å måle eksakt global gjennomsnittstemperatur, på grunn av alle de lokale temperaturforskjellene. Dette med 1,5 og 2 graders global oppvarming er bare noe de slenger ut av seg i mediene for å oppnå en skremselseffekt.

De klimareligiøse er fanget i en løgn av en helt bestemt åndsmakt, derfor skyr de alt som smaker av realitetsorientering og ikke minst sann kristendom. Heller ikke tåler noen av de grønne partiene staten Israel. Legg nøye merke til det; legg merke til slektskapet.

_____________



Ingen kommentarer: