mandag 16. oktober 2023

Spørsmål rundt den suspekte bruken av palestinaflagget i Pride-markeringer

Arrangører av Pride-markeringer tillater ofte bruk av palestinaflagget, et flagg som symboliserer en stat som praktiserer dødsstraff for homofili. At dette flagget tillates i Pride-markeringer er svært suspekt og gjør det såkalte regnbueflagget til et indirekte støtteflagg for en stat som praktiserer drap på homofile. Ikke minst reiser dette spørsmål om den egentlige agendaen bak de mange Pride-markeringer. 

Den store arabiske befolkning som er integrert i Israel - og som kalles israelske arabere - støtter ikke terrororganisasjoner som Hamas og PLO. 

Homofile kastes utfra høye bygninger på Gaza

Gazas folkevalgte myndighet, Hamas, utfører drap på homofile ved blant annet å kaste disse ut fra høye bygninger. Dette uten at vestlige medier reagerer med annet enn små notiser; alle vet liksom at det er dødsstraff for homofili på Gaza og Vestbredden.

Til enhver tid bor det flere tusen palestinske homofile i beskyttelse i Israel 

Mange homofile har flyktet fra Gaza og Vestbredden til tryggheten i Israel. I 2022 ble den homofile palestineren, Abu Murkhiyeh, halshogd på Vestbredden på grunn av sin legning. Drapet ble filmet, noe som gjorde det vanskelig for de palestinske selvstyre-myndighetene å benekte det. Ifølge familien ble han drept mens han besøkte familien sin få timer etter at han hadde reist fra Tel Aviv. Venner av Abu i Israel mente derimot at han var blitt bortført: Han ville ikke risikert livet ved den galskap å dra frivillig til homo-hatende palestinske områder som profilert homofil.

Knapt et nyhetsbyrå reagerer når det veives med det såkalte palestinaflagget i Pride-parader i Oslo, London og andre byer. 

Jødehatet dekker over all annen tenkelig ondskap, later det til.

_________________

Ingen kommentarer: