onsdag 25. oktober 2023

Bevisste løgner om Seksdagerskrigen

Hvilken ulovlig okkupasjon? 

I et debattprogram på NRK TV 24. oktober kom det fram at den såkalte midtøstenkonflikten i hovedsak dreier seg om Israels "ulovlige okkupasjon" av Syriske, Jordanske og Egyptiske områder erobret av Israel i Seksdagerskrigen i 1967. 

Debattantene" var frekke nok til å hevde bløffen om at Seksdagerskrigen var en angrepskrig som ble startet av Israel for å vinne mer land. At Israel var aggressor.

Fakta: Seksdagerskrigen kom etter at araberverden gjennom lengre tid var oppglødd av Nassers hatefulle radiotaler mot Israels eksistens og utplasserte sine tanks og styrker mot grensene til Israel. Seksdagerskrigen var en krig startet og villet av Israels fiender og som hadde til hensikt å utslette staten Israel.

Første krigshandling var da Egypt 23. mai stengte Tiranastredet mellom Egypt og Saudi-Arabia for å hindre Israel i å få inn forsyninger. Før det hadde Egypt jaget bort FNs fredsbevarende styrke. Syria hadde dessuten i april åpnet ild fra Golanhøydene mot en israelsk traktor som pløyde i demilitarisert sone. 

29. mai talte jødehateren Nasser til den egyptiske nasjonalforsamlingen og forberedte dem på den kommende krigen: - Forberedelser er allerede gjort, vi er nå klare til å konfrontere Israel. 

Dette var en åpenlys krigserklæring og Israel var selvsagt tvunget til å forberede et forsvar av sitt land og eksistens.

Det er et historisk faktum av det var araberstatene med unntak av Libanon som fremprovoserte og startet den såkalte Seksdagerskrigen mot staten Israel. Først og fremst Egypt, Jordan og Syria, støttet av Sovjetunionen. 

Israel var tvunget til å reagere militært mot denne veldige overmakt, og svarte taktisk med et flyangrep som raskt slo ut det egyptiske flyvåpenet.

Resten burde være kjent historie: Araberstatene - med støtte av Sovjetunionen - ble grisebanket av lilleputtstaten Israel. Dette var et fryktelig tilbakeslag for araberverden og vestens historikere på venstresiden som straks begynte en historieforfalskning ved omskrive de faktiske forhold og benevne Israel en okkupasjonsmakt.

Som seierherre i en forsvarskrig har Israel, lik alle andre land, rett på de erobrede områder

Israel beholdt rettmessig de områder de i løpet av forsvarskrigen tok tilbake fra Jordan og områder som de hadde erobret fra Syria og Egypt: Golanhøydene, Gazastripen og Sinaihalvøya. Senere fikk Egypt tilbake Sinaihalvøya. En generøs gave fra Israel.

Gaza ble i 2005 gitt fra Israel til de såkalte palestinerne. Svært mange av innbyggerne på Gaza har imidlertid egyptisk bakgrunn, noe som er bekreftet av DNA-analyser. 

Selv etter at Israel ga fra seg Gaza og det ikke fins en eneste jøde igjen på området, hevder norske medier at Gaza er okkupert av Israel. 

Ikke lov å holde folketelling på Gaza 

Befolkningen på Gaza hevdes å ha formert seg til flere millioner på usannsynlig kort tid. Eksakt antall innbyggere på Gaza er ukjent da ingen seriøse myndigheter får gjennomføre folketellinger på Gaza. Hvor mange arabere som egentlig bor på Gaza spriker med flere hundretusen fra dag til dag. Sannsynligvis bor det langt færre på Gaza enn det propagandaen opplyser om. 

____


Ingen kommentarer: