lørdag 14. oktober 2023

7. oktober-massakren vil føre til ekspansjon av Israels areal

7. oktober angrep de folkevalgte myndighetene på Gaza Israel med tusenvis av raketter samtidig som de sendte rundt tusen soldater inn i kibbutzer i Sør-Israel med ordre om å drepe så mange israelere som mulig, og ta gisler. 

1799 mennesker ble massakrert - 583 av dem barn. Rundt 260 ungdommer ble drept på en musikkfestival. Omkring 150 ble tatt til fange og ført inn i Gaza av terroristene, det eldste gisselet er en kvinne på 85 år. Israel er i sjokk over grusomheten i terrorhandlingen; selv småbarn skal ha blitt halshugget.

Israel gjør hva som helst for å få gislene tilbake i live

Massakren på barn og voksne blir fordømt over hele verden. Israel ble tatt på sengen av intensiteten i angrepet, men mobiliserte straks for den største militæraksjon mot Gaza noensinne. Målet er å frigjøre gislene og tilintetgjøre Hamas, Gazas folkevalgte myndighet.

I det denne kommentar skrives (natt til 15. oktober) har ennå ikke bakkeinvasjonen av Gaza startet. Rundt 300 000 IDF-soldater står oppstilt mot grensen til Gaza.

Med denne fryktelige massakren er den latterlige "tostatsløsningen" død for alltid 

De såkalte palestinerne har med denne massakren - utført av deres egne folkevalgte myndigheter - bevist sitt evige jødehat og får nøye seg med Jordan, Syria og øvrige landområder de er blitt tildelt utenfor Israel. 

Judea og Samaria bør og skal annekteres av Israel og legges inn under israelsk lov. Dessuten bør Israel kreve tilbake en betydelig del av det landområde den palestinske staten Jordan har tilranet seg, områder som etter tidligere avtaler tilhører Israel. 

Dette er Guds land og det skal tilbake til sine opprinnelige grenser, ikke minst i påvente av en enorm evakuering av flere millioner amerikanske jøder til Israel på grunn av en kommende enorm naturkatastrofe i Amerika (dette er omtalt nærmere andre steder på Profetiene).

7. oktober-massakren på barn og voksne israelere får massiv støtte hos den arabiske befolkningen på Gaza og Den såkalte Vestbredden, Judea og Samaria

Selv i land som Sverige feires nedslaktingen av barn og voksne israelere av muslimske grupper som feirer ved å kjøre rundt med biler og tute. Hamas oppfordrer til drap på jøder over hele verden, noe som umiddelbart har ført til økt frykt hos europeiske jøder og økt vakthold rundt synagoger.

Anklager om at Israel er en barnemorder med sin bombing av den fredelige befolkningen på Gaza begynner allerede å spre seg. Protestene mot "overgriperen Israel" vil vokse seg til en gul flod av jødehat i tiden som kommer. Og verken vil tyte ut i alle mediekanaler.

Samtidig som Israel forbereder den varslede bakkeinvasjonen ved å bombe strategiske Hamas-mål inne på Gaza, begynner de klassiske anklagene mot Israel å melde seg i mediene, anklager som sidestiller Israels militæraksjon for å få frigitt gislene med terroristangrepene til Hamas: den gamle klassiske antisemittiske anklagen om at Israel ved sin bombing er en barnemorder. 

Den ene jødehaterorganisasjonen etter den andre åpner det råtne gapet sitt mot Israel, slike som:  "Leger uten grenser", Røde Kors, Norsk Folkehjelp, Biskoper i Den norske kirke osv. Og over det hele skjerper FN tonen mot sin hovedfiende: Israel. 

Felles for disse suspekte jødehaterorganisasjoner er at de knapt nevner gisselsituasjonen; at de folkevalgte myndighetene på Gaza holder rundt 150 israelere som gisler og truer med å drepe disse en etter en. De tier om noe de vet utmerket godt, at Israel har en kontrakt med sine innbyggere om å gjøre alt for å få en israeler fri om en israeler skulle havne i en gisselsituasjon. 

For den folkevalgte myndighet på Gaza, Hamas, er det om å gjøre at store deler av befolkningen på Gaza ikke lystrer Israels oppfordring om å trekke sørover i området for å redde sitt liv siden området de befinner seg i skal bombes. Hamas oppfordrer/truer befolkningen - som de bruker som levende skjold - til å bli værende.

En Dagsnytt 18 medarbeider stilte et modig spørsmål i NRK-sammenheng: Bryr ikke Hamas seg om livet til sine egne innbyggere?

USAs president Joe Biden forsikrer om USAs støtte til Israel

Dessuten er flere av gislene amerikanske statsborgere. I tillegg til hangarskipet Gerald Ford - verdens største - sender amerikanerne ytterligere et hangarskip øst i Middelhavet. Disse har en formidabel slagkraft. Hensikten er først og fremst å virke avskrekkende på Israels fiender, Syria, Iran og Libanon.

_______________

Ingen kommentarer: