lørdag 21. oktober 2023

Israelhatet sitter som en ryggmargsrefleks hos venstresiden

Følgende sitat er sakset fra en leder i den Israelskeptiske, klimareligiøse og FN-dyrkende avisen Dagbladet, lørdag 21. oktober 2023. En lederartikkel som gir uttrykk for avisens syn:

Israel har aldri brydd seg om folkerett eller vedtak i FNs sikkerhetsråd. Det fins knapt grenser for hva israelerne mener de har rett til å gjøre for å opprettholde okkupasjonen av Vestbredden og Gaza. Sitat slutt.

Overskriften til Dagblad-lederen lyder: Tida er kommet for at Vesten må gjøre noe for å forhindre et enda større blodbad på Gazastripen.

Kommentar 1: Dersom Gaza allerede er okkupert av Israel - slik norske medier daglig hevder - hvorfor frykter Dagbladet og resten av venstresiden i Norge at Israel "skal okkupere Gaza" etter massakren i Israel; en massakre på barn, unge og eldre utført av Gazas folkevalgte myndigheter? 

Kommentar 2: Dersom Gaza virkelig var okkupert av Israel ville Gazas folkevalgte myndigheter ikke kunne opprettholdt praksis med å fengsle og henrette homofile. Denne praksis gjelder også på den såkalt okkuperte Vestbredden? Flere tusen homofile arabere fra Gaza og Vestbredden lever til enhver tid i beskyttelse i Israel. Fengslinger og regelrette henrettelser av homofile på Gaza og "Vestbredden" er helt fortiet i norsk presse. 

Koblingen mellom prideflagget og palestinaflagget

Det er direkte latterlig at det veives med det homofiendtlige palestinaflagget i pride-markeringer, en aksept som indirekte gjør selve pridebevegelsen og prideflagget homofiendtlig. Norske flagg er ikke tillatt i pridemarkeringer. 

At arrangørenerne bak pride ikke engang vil besvare spørsmål angående disse alvorlige forhold, viser at disse bakmenn har en ganske annen agenda enn homofiles rettigheter; at de anser homofile som en taktisk pressgruppe for å oppnå mål som egentlig ikke har noe med homosaken å gjøre. Det er på høy tid at grunnlurte homofile våkner opp og boikotter pridebevegelsen og det vemmelige falske regnbueflagget. Regnbuen har syv farger, ikke seks.

Kommentar 3: Dersom Gaza er okkupert av Israel, hvorfor er det omtrent dødsstraff for en jøde å bli oppdaget på Gaza?

Kommentar 4: La oss ta en titt på den horrible overskriften i lederen: Tida er kommet for at Vesten må gjøre noe for å forhindre et enda større blodbad på Gazastripen. 

Med den lett truende formuleringen "gjøre noe" mener lederen forhåpentligvis ikke "en endelig løsning på Israel-problemet". 

Ordlyden kan lett gi slike assosiasjoner. Assosiasjoner til en annen historisk aktør på venstresiden: antikapitalisten, sosialisten og jødehateren Adolf Hitler, som venstresidens historikere snedig har trikset over på høyresiden i politikken; som om en antikapitalistisk sosialist - som sågar innførte første mai som betalt fridag og helligdag - har noe som helst på høyresiden i politikken å gjøre? Selv en nedsnødd historiker på venstresiden skulle kunne innse dette faktum. Men, nei. 

FNs hovedfiende er Israel; ikke noe annet land får så mange resolusjoner mot seg som "apartheidstaten" Israel, som - skal en tro kritikken - er verdens verste land, verre Nord-Korea som nylig dømte en to år gammel gutt til livsvarig fengsel fordi foreldrene hadde en bibel. Nord-Korea ble for øvrig nylig valgt inn i styret hos WHO, "Verdens helseorganisasjon".  

Nordmenns oppfatning av Israel formes av den antiisraelske propagandaen til NTB, NRK og store deler av norsk dagspresse

Fins det noe verre enn Israel og jødene i verden? spør mange og stadig flere som ukritisk sluker den massive propagandaen mot Israel og da indirekte jødene. 

Studerer en FNs resolusjoner når det gjelder Israel går de stort sett ut på legge praktisk til rette for en utslettelse av staten Israel.

Israelske myndigheter har for lengst avslørt FNs egentlige intensjoner.

Her er et mektig profetord: Jeremaias 31:10: Hør dere fjerne øyer, han som spredte Israel skal samle det og vokte det som en hyrde vokter sin hjord.

_______________

Ingen kommentarer: