mandag 30. oktober 2023

Tostatsløsningen er totalt død

Mange av Israels venner frykter for Israels eksistens når de ser hvordan jødehatet flammer opp over hele verden og skaper endeløse hat-marsjer med slagord mot Israel ispedd rop som: død over jødene! 

I Norge ser en massene veive med palestinaflagget foran Stortinget og andre bygninger; et hat-flagg som blant annet symboliserer dødsstraff for homofili og krig mot kvinnene. Men det er tilsynelatende helt greit for norske partier på venstresiden. Ikke et pip i media om den saken. Så lenge de kan ramme staten Israel, allierer de seg med hvem som helst. De er som drevet av en underliggende satanisk makt som har som mål å utslette staten Israel.

Men de er likevel maktesløse, for hva har vel Israels fiender å stille opp mot forsikringene til det jødiske folk hos profeten Jeremias 31:10 ?

Jeremias 31:10: Hør dere fjerne øyer, han som spredte Israel skal samle det, og vokte det som en hyrde vokter sin hjord.

Tostatsløsningen er etter den fryktelig 7. oktober-massakren død og vil aldri bli realisert. Noen nostalgiske politikere uten bakkekontakt vil sikkert gjøre forsøk på å blåse liv i den famøse Oslo-avtalen som kostet Israel byen Jeriko og andre områder. 

Norge som stat er ingen venn av Israel. Det er bare et fåtall norske politikere på høyresiden som har et hjerte for Israel. Israel trenger ikke å kaste bort mer tid på norske politikere på venstresiden som kommer logrende for å gjøre seg selv betydningsfulle og posisjonere seg for en jobb i FN eller en lignende anti-israelsk organisasjon.

Tostatsløsningen har egentlig aldri vært noe mål for de såkalte palestinerne som bare er en oppkonstruert pressgruppe, designet som redskap for utslettelse av staten Israel. 

Men Israel vil bestå.

7, oktober massakren markerer et skille som merkes langt inn i vestens dagligliv. Folk på sosiale medier kvitter seg med venner "i den andre leieren" som aldri før. Det vil bli et skarpere ideologisk skille på arbeidsplasser, skoler og andre steder. Alle vil merke at Israel er et åndelig barometer. 

Israels militære mål fremstilles nesten alltid som sivile mål av Israels fiender i den venstrepolitiske pressen

En har i lang tid lagt merke til norsk presses smågnagervirksomhet når det gjelder staten Israel, hvordan venstresidens journalister og redaktører fremstiller staten Israel som en barnemorder: omtrent alle Israels militære mål blir i pressen beskrevet som "sivile mål". 

Fremstillingen av Israel som en barnemorder er for øvrig et velkjent antisemittisk triks gjennom århundrene. Lignede anklager ble brukt av en annen aktør på venstresiden: antikapitalisten, sosialisten og jødehateren Adolf Hitler, som venstresidens historikere har forsøkt å trylle over på høyresiden i politikken; som om en antikapitalistisk sosialist noen gang har vært en høyremann? 

_____________


  


Ingen kommentarer: