fredag 3. november 2023

Israelhatet hører hjemme på venstresiden

Jeg vil heller leve under kommunismen enn kapitalismen.  Josef Goebbels

I 1929 utga propagandaminister Josef Goebbels boken: Hvorfor vi er sosialister.

Antikapitalisten og sosialisten Adolf Hitler er den som innførte 1. mai som fridag og helligdag, tilegnet arbeiderne

Hitlers første politiske triumf var da han fikk innført 1. mai som fridag i Tyskland. Andre land fulgte Hitlers eksempel og innførte 1. mai som fridag. 

I Norge ble I. mai innført som fridag av Vidkun Quisling under krigen. Etter krigen avskaffet Gerhardsenregjeringen 1. mai som fridag siden den assosierte med Hitler. I 1947 ble 1. mai gjeninnført som fridag av Arbeiderpartiet, etter Quislings eksempel.

Dyret som steg opp av havet i Johannes åpenbaring kapittel 13 har kropp som en leopard, noe som sikter til kamuflasje. Dyret (systemet) representer noe som er skjult; har en skjult agenda

Har det noen gang vært en høyremann som var antikapitalist og sosialist? - Jo, Hitler, påstår venstresidens historikere. De samme historikere som påstår at Seksdagerskrigen i 1967 var en angrepskrig planlagt og startet av Israel for å erobre mer land. 

Spørsmålet blir: Hva får en høyt utdannet historiker til å degradere seg selv til å fremme en slik historieforfalskning, blottet for all logikk og historiske fakta ? 

Eneste svar er hat. 

Høyresiden støtter Israel

For Israels fiender i politikken er det om å gjøre å plassere antikapitalisten og sosialisten Adolf Hitler på høyresiden i politikken, at det liksom er på høyresiden en finner jødehat, i partier som Fremskrittspartiet og Sverigedemokratene. 

Det er bare den hake at så å si samtlige av verdens høyrepolitiske partier støtter staten Israel og har ingen skjult agenda mot jødene slik venstresiden har. Høyresiden degger ikke for israelhat slik venstresiden gjør. Hitlers arvtakere er dypt forankret på venstresiden og har alltid vært det.

I Norge har Israel sin største støtte i det høyreorienterte Fremskrittspartiet. I Sverige er støtten til Israel størst hos Sverigedemokratene, det eneste parti i Sverige som ikke støtter to-stats løsningen. 

Faktum er at Israel har sine største støttespiller verden over i partier på den politiske høyresiden. Støtten til antiisraelske terrorregimer, slik som på Gaza, finner en alltid på venstresiden. I Norge hos Arbeiderpartiet, SV, Rødt og MDG. 

Selv Francos Spania hjalp sine jøder i utlendighet under krigen, og reddet mange ved å utstede pass til forfulgte jøder i Ungarn. Francos Spania var en frihavn for flyktende jøder under krigen. Hadde derimot sosialistene vunnet Den spanske borgerkrigen ville neppe jødene hatt Spania som en frihavn under krigen.

I sosialistlandet Norge ble jødene registrert og utlevert til okkupasjonsmakten av landets egne innbyggere. Selv etter krigen - da Holocaust var blitt kjent - representerte Norge et bunnpunkt i forholdet til jødene da Norges statsminister under krigen, Johan Nygaardsvold, nektet De Hvite Bussene å ta med norske jøder hjem fra konsentrasjonsleirene. 

Dette gjør at Johan Nygaardsvold fremstår som en større jødehater enn de norske politifolkene som arresterte to-tre år gamle norske barn og utleverte disse til fienden; for disse politifolkene visste ikke om Holocaust, at de norske barna de arresterte og utleverte til fienden skulle henrettes. 

Statsminister Nygaardsvold visste i 1945 utmerket godt hva som hadde skjedd med de fleste norske jødene som var overlevert til fienden av norske myndigheter. Likevel ga han hat-ordren om å ikke ta med de få overlevende norske jødene i de hvite bussene. Og ordren ble fulgt. 

Det farligste for fremtidens jøder i Norge er mentaliteten til bussjåførene og mannskapet på De Hvite Bussene som blindt lystret ordren fra jødehateren Nygaardsvold, en ordre som burde vært ignorert.

Verdens jøder har på sikt et eneste fristed, Israel. 

Gud velsigne Israel!

___________


Ingen kommentarer: