onsdag 15. november 2023

Djevelen har et eget grep om norske nyhetsmedier

Det er pussig å se norske nyhetsmedier legge sin elsk på palestinaflagget, et flagg som symboliserer jødehat, henrettelser av homofile og verste form for kvinneundertrykkelse. Norske jøder må være skrekkslagne over denne raske forvandling av det politiske landskap i Norge. En forvandling som i fantasien kan oppleves som en gufs fra den antikapitalistiske jødehatene Hitler-sosialismen på 1930-40-tallet.

Et slikt pøbelvelde vil norske partier på venstresiden inklusivt Det sosialdemokratiske Høyre kjempe for og anerkjenne som egen stat? 

Den staten Norge vil anerkjenne, Palestina, har ifølge myndighetene på Gaza som mål å utslette staten Israel og jakte jøder hvor enn de befinner seg i verden. De sier rett ut at det ikke er plass til Israel i Midtøsten, og at en jøde ikke skal føle seg trygg noe sted; altså heller ikke i Norge.

Den åndelige bakgrunn for striden mellom Israel og filistrene/palestinerne kjenner vi fra Bibelens beretning om Abrahams to sønner; løftesønnen Isak, den frie kvinnens sønn, og om halvbroren Ismael, trellkvinnens sønn

7. oktober utførte de folkevalgte myndighetene på Gaza et bestialsk terrorangrep på jøder inne i Israel. Rundt 1200 jødiske barn, unge og eldre ble drept. Rundt 240 ble bortført som gisler. Verden var forskrekket over grusomhetene og visste at Israel var tvunget til å svare militært for å befri gislene.

"Heie Hamas"

Det skulle bare ta noen dager før all sympati med Israel var som forduftet i overskriftene. I stedet ble Hamas eget "nyhetsbyrå" sitert på linje med Associated Press. Og hat-marsjene med slagord om Israels utslettelse marsjerte taktfast i det uendelige nedover Karl Johan: From The River To The Sea Palestine Will Be Free (from the Jews). 

Denne og lignende markeringer, understøttet av massive utfall mot Israel i norske medier, samt Stortingets anerkjennelse av en stat som har som fremste formål å utslette Israel, skaper et definitivt skille: Norge før og etter 7. oktober 2023 der Norge nå fremstår offisielt som en fiende av det jødiske folk. 

Blodig palestinsk pike var bare påmalt teaterblod, viste det seg

Det er særlig viktig for Hamas at jødene fremstilles som blodtørstige barnemordere; at Israel målrettet bomber barn. 

På nyhetene dukket det opp et bilde fra Gaza av av en blodig gråtende pike, et hjerteskjærende bilde. En tid etter dukket det opp et annet bilde av piken i et studio med fotografer. Det viser seg at hun er malt med rødfarge som skal forestille blod, og altså bare spiller såret gråtende barn for fotografene. Det så ut til å være en gemyttlig stemning i studioet, en av dem gliser bredt. På en hylle til høyre ser en sminkeutstyret. 

Selv etter at dette teateret ble avslørt kommer det israelhatende NRK garantert til å sende innslag med det "teatermalte sårede gråtende palestinske barnet. " (Som ikke var såret i det hele tatt).

En trodde det var flust med ekte bilder av blødende barn på Gaza? 

Har Hamas gitt norske media helt feil opplysninger om antall drepte og sårede. 

Virkelig?

_____________

Ingen kommentarer: