onsdag 22. november 2023

NRK stoler på Hamas

En hører stadig på NRK og andre nyhetskanaler at det bor rundt 2,3 millioner på Gaza, og at Gaza er "verdens tettest befolkede område". 

Pussig at de vet så nøyaktig hvor mange som bor på Gaza med tanke på at det er totalt forbudt å holde folketelling der. Det er Hamas & UNRWA som påstår at det bor over to millioner der, selvsagt renspikka bløff. 

NRK, mikrofonstativ for Hamas' propaganda

På samme måte som det israel-fiendtlige UNRWA er med på spillet med å verifisere de fiktive tapstallene til Hamas, har UNRWA en finger med i spillet om kroner pr. hode i bistand til Gaza. Gaza får nemlig pengestøtte ut fra hvor mange som bor der.

I et område der nesten alt er basert på bløff er det svært sannsynlig at myndighetene på Gaza i samspill med UNRWA har bløffet på seg mange hundre tusen innbyggere. En kvalifisert gjetning - utfra flyktningantallet mot sør på Gaza  -tilsier at det bor rundt 1,5 millioner mennesker på Gaza, ikke over to millioner. 

Bistandspenger til Gaza, enten de er i norske kroner eller dollar, går uavkortet til Hamas som er den folkevalgt myndighet på Gaza og kontrollerer alt, ikke minst penger. Det er ikke mulig å gi penger til Gaza eller andrearaber- organisasjoner i området uten at disse går til de sentrale myndigheter. Hamasledelsen er styrtrike og bor i Qatar, Emiratene og andre steder langt borte fra Gaza. For dem er Gaza en ren pengemaskin.

Ledelsen på Vestbredden har ikke fordømt terrorangrepet på Israel 7. oktober og er av akkurat samme ulla som Hamas og Taliban. Henretter homofile, fratar kvinner alle rettigheter og har som mål å utslette staten Israel. Og er hjertelig støttet av Europas nazifiserte venstreside.

... ifølge helsemyndighetene i Gaza

Det hamaskontrollerte NRK gjengir ukritisk opplysninger om antall drepte på Gaza, tall produsert av Hamas, som for moro skyld kaller seg "Helsedepartementet på Gaza." Sier Hamas det er 14000 drepte er det sannsynligvis rundt 1000 inkludert de palestinere Hamas selv har skutt i ryggen når de forsøker å komme seg sydover på Gaza. Dette er det selvsagt ingenting om på NRK.

Eksempel på NRKs enkle propagandataktikk: 

18. november 2023 kl.18:57

Minst 12.300 drept i israelske luftangrep på Gazastripen - Minst 12.300 palestinere er drept i israelske luftangrep mot Gazastripen siden 7. oktober, ifølge Hamas-regjeringen (?). Blant de drepte er 5000 barn. 

Om opplysningene kommer fra Hamas eller Associated Press er knekkende likegyldig for NRK

NRK og andre venstreorienterte medier var tidlig ute med overskrifter som : Flere Hundre drept i israelske luftangrep mot sykehus og skole i Gaza. 

Kommentar:

Det var ikke en israelsk rakett som traff sykehusområdet, men en Hamas & Muslimske Brorskap rakett.. Straks raketten traff blink på et sykehusområde sendte Hamas ut pressemelding om fem hundre drepte. Antall drepte av Hamas-raketten ble etter hvert anslått til rundt 50, ca. 10% av det antall Hamas påstod i den sleipe pressemeldingen. Nyere opplysninger tyder på at Hamas raketten drepte syv åtte Gaza-Egyptere. Et skuffende lavt tall for Hamas. 

At Gaza raketter har truffet tre israelske sykehus blir knapt nevnt på NRK, som virker dessuten nervøs for at IDF skal finne Hamas-tunneler under det største sykehuset i Gaza by. Noe IDF faktisk allerede har gjort og dokumentert. 

Det er utrolig hva slags nyhetsformidler NRK har degradert seg selv til å bli; mikrofonstativ for Hamas, en organisasjon på linje med Taliban?

Men Bibelen er i rute og er klar på at hele verden til slutt skal gå imot Israel. Det sosialdemokratiske Norge står langt framme i køen takket være den ensidige propaganda mot Israel i norske medier. 

Hadde det vært foretatt en undersøkelse om nordmenns forhold til jøder nå ville det sannsynligvis blitt avdekke et større jødehat i Norge nå enn på 1930-tallet.

Suspekt rask telling av drepte på Gaza

Etter terrorangrepet på World Trade Center tok det lang til for amerikanske myndigheter å fastslå hvor mange som omkom. 

På Gaza er pressemeldinger om antall omkomne barn sendt ut få minutter at at en bygning er truffet. Barnemorder! lyder det taktfast om Israel i debattpanelene. Intensjonen fra Hamas er selvsagt den samme gamle antisemittiske: å stemple jødene som en barnemordere. 

Så langt har Hamas lyktes med sin sataniske plan, mye takket være Hamas' kontroll av NRK og andre vestlige medier på venstresiden. Medier som virker å ha glemt alvoret i terroranslaget mot Israel 7. oktober og det faktum at massemorderne på Gazastripen holder over 200 gisler. Beslaglagt film viser hvordan israelske gisler 7. oktober blir brutalt dratt inn på Al-Shifa sykehuset i Gaza by, en av Hamas' kommandosentraler.

_______________

Ingen kommentarer: