lørdag 11. november 2023

Palestinas venner på Stortinget

Det var overraskende at kong Harald ikke ville sende kondolanse til Israel etter terrorangrepet 7. oktober, etter råd fra Utenriksdepartementet, et råd som kongen respekterte. En vet at kongen har stor respekt for departementene. Men rådet fra Utenriksdepartementet sier mye om Norge for tiden.

Det er derimot ingen stor overraskelse at venstresiden har en innbitt motvilje mot å kondolere Israel: Venstresiden har aldri likt Israel. Dessuten, hovedgrunn til venstresidens gamle hat mot USA er USAs støtte til Israel. 

Arbeiderpartiet lot lenge som om det var en venn av Israel, helt til ulvetanna vokste ut av kjeften på partiet. Arbeiderpartiet var hele tiden den døde musa i veggen i Norges forhold til Israel. I dag er det helt åpenlyst; hele venstresiden i Norge svømmer i en gul antisemittisk utflod. 

Palestinas venner i Stortinget

Kondolanser til Israel ble i hvert fall ikke diskutert av Palestinas venner i Stortinget da de nylig holdt møte sammen med Palestinakomiteen, som vil ha Israel utradert fra kartet og innføre et slags palestinsk kalifat. 

Palestinas venner på Stortinget består av representanter fra MDG, Venstre, Rødt, SV, Arbeiderpartiet, Senterpartiet og Høyre.

Representant fra Høyre?

Det var overraskende å finne en representant fra Høyre i denne pølen. 

En glemmer fort at Høyre ikke er Høyre lenger, men har de siste år gjennomgått en metamorfose der partiet krøp ut av kokongen som Det sosialdemokratiske Høyre. Og selvsagt følger venstresidens antiisraelske holdninger med som en del av forvandlingsprosessen. 

Høyres forvandling til et sosialdemokratisk parti er hovedårsak til Arbeiderpartiets store fall siste år. 

I møtet til Palestinas venner ble det lagt fram forskjellige forslag til å presse Israel til å stanse bombingen av Gaza, og få slutt på det de benevner som apartheid i Israel. 

Slagordet: "From The River To The Sea", slik det ropes i Hat-marsjene betyr ikke bare et jødefritt Palestina, men også et homo-fritt Palestina, og et Palestina der alle jenter etter kjønnsmoden alder er innpakket i sorte laken når de får lov til å gå utendørs med mannlig verge. Skal kvinnene i Gaza ut på reise må de søke domstolen om tillatelse og de får ikke reise uten mannlig følge. 

Dette terrorregimet støtter Palestinas venner gjennom sitt vennskap med den antisemittiske palestinakomiteen. 

Sannsynligvis kan ikke mange av Gazas kvinner fordra foreninger som "Palestinas venner" på Stortinget. 

Det er dessuten direkte latterlig at palestinaflagget - som symboliserer dødsstraff for homofili - er omtrent eneste flagg utenom regnbueflagget som aksepteres i pride-markeringer. 

Kanskje viser det seg til slutt at CO2 - for klimabevegelsen - bare var en metafor for jødene? 

Det er ikke overraskende at MDG markerer seg som et anti-Israel parti med populistiske løfter om å presse regjeringen på å bruke ulike sanksjoner overfor Israel: Kutt, reduksjoner og fjerning er stikkord for MDG.  

I møtet med Palestinakomiteen ble det fremmet forslag fra MDG om å legge press på våre allierte, USA og europeiske land, som MDG mener ikke har vært like tydelige på å fordømme Israels angrep på Gaza. 

Disse land som Palestinas venner på Stortinget ønsker å konvertere til sitt antiisraelske ståsted har - i motsetning til Norge - vært tydelige på å fordømme terrorhandlingen og gisseltakingen utført av Gazas folkevalgte myndigheter, og viser full forståelse for at dette var en terrorhandling som tvinger Israel til å invadere Gaza for å hente ut gislene og straffe de skyldige i massakren. 

Det kan oppfattes som om Palestinas venner på Stortinget mener at Israel bare skal trekke seg ut fra Gaza og late 240 Israelske gisler i stikka; overgitt til all slags sadisme i hovedkvarterene under sykehusene i Gaza.

Da vet de lite om Israels ansvarsfølelse for egne innbyggere.

_____________

 Preken av Sigvart Riiser: Forsoningen

Ingen kommentarer: