søndag 19. november 2023

FNs taktiske linje i kampen mot Israel

FN følger en taktisk linje i kampen mot Israels eksistens, en linje som går ut på at en krig i Midtøsten egentlig aldri starter før Israel tar til motoffensiv, f. eks krigen på Gaza i 2014: På vårparten sendte Hamas en mengde raketter mot Israel, samtidig ble det sendt ut pressemeldinger: Hjelp, Israel angriper oss! Men Israel svarte ikke på angrepet. Og rakettregnet fra Gaza fortsatte. 

Først på sommeren måtte Israel gå til motangrep. 8. juli svarte Israel militært etter et voldsomt rakettregn fra Gaza dagen før. Siden Israel gikk til motangrep blir dette tidspunkt for det FN regner som starten på krigen. 8. juli 2014, den dato Israel satte seg til motverge. 

Wikipedia: Krigen i 2014 begynte etter at Israel lanserte en større militæroperasjon kalt "Operation Protective Edge." Historiefordreiere mesker seg på Wikipedia og i makkverk som Store norske leksikon: Krigen startet som en bombardering av Gaza fra Israel, og rakettoppskytning fra Gaza mot Israel.

De påstår i sin frekkhet at Israel startet krigen etter at Israel var blitt angrepet med tusenvis av raketter gjennom flere måneder? 
 
Denne sjofle taktikk fra FNs side mot det jødiske folk ble også benyttet når det gjelder krigen i 1967. 
Årsak til denne vedvarende historieforfalskning fra FNs side er at den som angriper ikke kan kalles erobrer, men okkupant. Dersom sannheten om krigen i 1967 skulle få rom må FN måtte omdøpe "Den okkuperte vestbredden" til det (gjen) erobrede Judea og Samaria.

Ved FNs fordreining av sannheten kan alle områder Israel erobrer straks omdøpes til "okkuperte områder". Dette praktiseres kun overfor et land i verden, Israel. Noe som bekrefter FN som en innbitt fiende av Israel.

___________________


Ingen kommentarer: