mandag 27. november 2023

Djevelen: løgnens far og mediedekningen av krigen mellom Israel og Gaza

Johannes 8:44: 

I har djevelen til far og I vil gjøre eders fars lyster, han var en manndraper fra begynnelsen og står ikke i sannheten, for sannhet er ikke i ham. Når han taler løgn, taler han av sitt eget, for han er en løgner og løgnens far.

Dersom en ser hvem som provoserte fram FN, og som er å betrakte som FNs egentlige gründer, vil en skjønne mye. Da vil en skjønne hvorfor FN har behandlet flere resolusjoner mot Israel enn mot resten av verden til sammen. 

For djevelen er det om å gjøre å forhindre oppfyllelse av profetiene (som om det lar seg gjøre), derfor må Israel bort. Selv en krig mellom Kina og USA ville fort havnet i skyggen av en krig i Midtøsten som involverer Israel. 

Siden kritisk journalistikk er en saga blott er det fritt fram for fete løgnoverskrifter mot Israel 

Pressen mesker seg med løgn-tall fra Hamas: 14000 døde når det neppe er mer enn 1400 osv. Enhver løgn eller saftig overdrivelse er akseptabel for pressen så lenge de kan bruke den til å sverte Israel. 

Og de viser gjerne til at tallene er verifisert av FN, altså av Hamas egen organisasjon i FN: UNRWA, som sender ut pressemeldinger som at det dør et barn i Gaza hver tiende minutt. Oppdiktede tall som i store overskrifter sverter Israel og skaper jødehat over hele verden. Hvilket også er hensikten.

Overskrifter om 500 døde i Israelsk angrep på sykehus var bløff, og det var kidnappernes egen rakett som traff deres egne

Det viste seg raskt at det var palestinernes egen rakett som traff sykehusområdet "ved et uhell". Pressemeldingen fra Hamas kom "omtrent i det raketten traff". 

Det ble raskt klart at det var rundt 50 drepte, ikke 500 som Hamas påstod. Altså må en regne med at antall drepte generelt utgjør ca 10% av det antall Hamas påstår i pressemeldingene. 

Pressen og NRK må vite dette, men gir blaffen i all troverdighet så lenge de kan sverte Israel så mye som mulig. 

For NTB, NRK og venstresiden er hatet til Israel så stort at de heller vil profilere en stat som henretter homofile og fratar kvinner alle rettigheter og pakker dem inn i svarte pledd, slik praksis er i deres elskede "Palestina". Alt venstresiden har kjempet for i alle år er de villig til å oppgi bare de får utslettet den jødiske staten Israel. 

Det var der hele tiden: jødehatet. Og det befant seg på venstresiden, ikke på høyresiden i politikken. Dyret i åpenbaringen 13:1 har kropp som en leopard, ergo er det en mester i kamuflasje.

_________________



Ingen kommentarer: