onsdag 21. desember 2022

Norsk naivitet og Talibans krig mot kvinnene

Nettsiden Profetiene setter søkelys på den ufattelige naivitet som vokser fram i kjølvannet av avkristningen; en naivitet som kommer til å koste nordmenn alt det fedrene har bygd opp


Den norske utenriksminister, Anniken Huitfeldt, inviterte Taliban til Norge i januar 2022. Det norske utenriksdepartement betalte 3.5 millioner for privatflyet som fraktet Taliban til Norge

Da Huttfeldt forklarte hvorfor hun hadde invitert Taliban til Norge sa den amerikanske senatoren Lindsey Graham: That's the most naive thing i've heard! 

Og han fortsatte: Du vet ingenting om Taliban og deres agenda, hvis du tror de vil forandre seg. De kommer ikke til å forandre seg.

Huitfeldt hadde forklart i et innlegg at "Norges initiativ" med å invitere Taliban var å presse Taliban til å ta menneskerettighetene på alvor, for å motvirke internasjonal terrorisme.

Etter Talibans sjarmoffensiv i Norge

Taliban brøt selvsagt alle løfter de hadde gitt om kvinners rett til utdannelse osv. etter norgesbesøket, noe den norske utenriksministeren i en grenseløs naivitet uttalte skuffelse over. 

Hvor naiv går det an å bli?

Trodde den norske utenriksministeren virkelig at Taliban ville la seg presse til å overholde menneskerettighetene av Norge ... Taliban?

For Taliban er kvinnen kun en rugekasse

Etter Talibans sjarmoffensiv i Norge i januar 2022, har Norge gitt hele 700 millioner til Afghanistan (dvs. Taliban). Penger som sannsynligvis også går til å finansiere Talibans krig mot kvinnene; overholde at kvinner ikke får lov til å utdanne seg, gå i parker, vise sitt utseende offentlig, utvikle sine evner, og lignende.

I en pressemelding het det at den norske støtten i 2022 (700 millioner) ikke går til Taliban-regimet, men i sin helhet gjennom FN (en av verdens mest korrupte organisasjoner), Verdensbanken og frivillige organisasjoner.

Sjekkes visstnok sjelden hva pengene egentlig gikk til

Når Norge gir enorme beløp til forskjellige hjelpeprosjekter sjekkes det visstnok sjelden i etterkant hva disse pengene egentlig har gått til; i hvilke lommer disse pengene har havnet. 

Det er ikke bare diktatoren Robert Mugabe som har fått en velfylt konto i gave fra Norge; Det er mange diktatorer og høvdinger rundt om i verden som har sovnet med "Norway" på smilende leppene.  

_____________

Ingen kommentarer: