fredag 23. desember 2022

Norske mediers svada om Seksdagerskrigen og ulovelige bosetninger

Og når jødene blir kastet på Middelhavet; hvem har sagt at jødene har lov til å svømme i Middelhavet?

Jødene er bare trygge over tid ett eneste sted; staten Israel. Atommakten Israel. Og Israel kommer aldri til å la seg lure til å gi fra seg sine atomvåpen. En ser hvordan det gikk da Ukraina ble lurt til å gi fra seg sine atomvåpen i 1994, det tok ikke mange årene før var det var fritt fram for ei brun rotte fra øst. 

Men mye viktigere er at Israel har en Hyrde: Jeremias 31:10 : Hør dere fjerne øyer, han som spredte Israel skal samle det og vokte det som en Hyrde vokter sin hjord.

Norske medier unngår med flid å nevne at seksdagerskrigen 5-10 juni 1967 var en overlevelseskrig for staten Israel, da hele araberverden med unntak av Libanon gikk til utslettelseskrig mot Israel. 

Men så skjedde det som i dag er til stor sorg for norske medier: Israel vant! Israel grisebanket de enorme arberhærene, som til og med var støttet av Sovjetunionen. De ble ikke kvitt jødene denne gang heller.

Som seierherre tok selvsagt Israel tilbake områder som rettmessig tilhørte dem før disse israelske områdene i 1948 ble okkupert av den palestinske staten Jordan. Det vil si områdene Judea og Samaria samt Øst-Jerusalem. I tillegg tok Israel Sinaihalvøya og Gazastripen fra krigshisseren Egypt og Golanhøydene fra Syria-Palestina.

Tostatsløsningen er for lengst realisert; Israel og Jordan

At det i løpet av Jordans 20 år lange okkupasjon av Judea og Samaria samt Øst-Jerusalem, ikke ble fremmet et eneste krav om egen palestinsk stat bekrefter at araberne bosatt i området egentlig ser på Jordan som sin palestinske stat. Jordan skulle opprinnelig hete Palestina. Men djevelen hadde palestinerbetegnelsen på vent til et annet scenario. Før Seksdagerskrigen protesterte "palestinerne" på at de var palestinere: Vi er Syria-arabere, sa de stolt; det er jødene som er palestinerne! Det var først etter at Yassir Arafat skjønte smartnessen i å kalle den oppkonstruerte arabiske pressgruppen i Judea og Samaria for palestinere at begrepet ble assosiert med araberne bosatt i Judea og Samaria. 

Tostatsløsningen er for lengst realisert i og med opprettelsen av de to statene Israel og Jordan. 

Ingen stiller spørsmål om San Remo-avtalens folkerettslige gyldighet vedrørende de 21 statene i Den arabiske liga som i likhet med Israel ble opprettet etter første verdenskrig og det osmanske rikets fall i 1923. 

Det er kun når det gjelder Israel en ikke respekterer traktatretten. En traktatrett som tydelig sier at de israelske bosettingene i Judea og Samaria ikke er folkerettsstridige.

Norske anti-israelske media sprer jødehat

At norske media konstant gir uttrykk for at en stor urettferdighet ble begått mot araberne i 1967 i forbindelse med deres forsøk på å utslette staten Israel og drepe alle jødiske menn, stikker dypere enn fjærpennen dypper. Den stikker lukt inn i departementet til ondskapens hær i himmelrommet. 

Djevelen hevder (i fristelsene i ødemarken) at hele verden tilhører ham, derfor vil han ikke vite av noe Guds eiendomsfolk jødene, eller Menigheten; de som hører Jesus til. Disse skal bort. At kristne også kan uttrykke støtte til den oppkonstruerte pressgruppen i Samaria og Judea virker såpass suspekt at en kan mistenke disse for å være trojanske hester som er snikplassert inn i menigheter og redaksjoner.

Det er en antisemittisk stank som veller ut av NRK og andre norske medier straks spørsmålet om bosettinger i Judea og Samaria (den såkalte Vestbredden) blir nevnt. En enorm strøm av hatretorikk og negativisme mot Israel som bidrar effektivt til å spre jødehat. Det er også den bakenforliggende hensikt.

Norske media bedriver historieforfalskning og fremstiller Seksdagerkrigen i 1967 som en israelsk okkupasjonskrig. Her er noen påstander sakset fra norske media:

Israel okkuperte i 1967 Vestbredden og Golanhøydene i Syria og har siden nektet å etterkomme FNs krav om tilbaketrekning fra områdene.

Norges holdning er at "Israel" og "Israelsk territorium" omfatter territoriet som var underlagt Israelsk kontroll før 4.

 

Kaller bosetninger krigsforbrytelse

De israelske bosetningene i de okkuperte områdene bør klassifiseres som krigsforbrytelser, sier FNs spesialrapportør Michael Lynk, ifølge NTB. Lynk viste til Den internasjonale straffedomstolen (ICC) og de såkalte Roma-statuttene fra 1998, som slår fast at det er en krigsforbrytelse å bosette egen befolkning i områder som er okkupert. – Det er på høy tid at man gjør det klart overfor Israel at okkupasjonen er ulovlig, sa Lynk i FNs menneskerettsråd i Genève fredag.

Kommentar: Norges statskanal NRK formidler i en jevn rytme hatretorikken fra FN mot Israel. Norge har ikke endret seg stort siden norsk politi arresterte jøder ned i fire måneders alder og overleverte disse til den tyske okkupantmakten under krigen.

Det hadde garantert skjedd igjen om muligheten bød seg.

Derfor trenger jødene en egen stat, det gamle løftelandet, Israel, hvor jødene har en historie som strekker seg flere tusen år tilbake i tid. 

At FN ved UNRWA fratar jødene deres historie ved å hevde at jødene ikke har noen historisk tilknytning til tempelhøyden i Jerusalem bekrefter hvem som behersker FN, og hva som er FNs egentlige mål: Å samle hele verden mot Israel. I neste omgang står Menigheten for tur. 

Legg merke til olivengrenkransen i FNs logo, den tilhører et bestemt hode.

Kan du gjette hvem?

_____________

Dødehavsrullene 

Kvirinius og krigen mot homonadene

Ingen kommentarer: