tirsdag 20. desember 2022

Overdødeligheten skyldes opplagt koronavaksinene

Josef Goebbels: Sannheten er statens største fiende


Overdødelighet i kjølvannet av injeksjonene 

Det har vært 7 prosent flere dødsfall enn forventet fram til midten av november 2022. Alt peker i retning av de såkalte vaksinene, som raskt viste seg ikke å være rare vaksinene; de som hadde tatt injeksjonene ble akkurat like syke og smittsomme som de som hadde takket nei.

I 2020 var det - så vidt vites - ingen yngre koronasmittede i Norge som døde av hjerteposebetennelse eller blodpropper i hjernen, disse alvorlige bivirkninger kom i etterkant av de såkalte vaksinene og økte i takt med antall satte doser.  

Pussige tall

Per 8. juni 2021 var tallet (fra dødsårsaksregisteret) for koronaassosierte dødsfall 785. Tallet innkluderer ikke-bosatte i Norge.

I løpet av de først tre måneder i 2022 (etter at pandemien var over)  ble det innrapportert 1453 "koronadødsfall", de aller fleste av disse var "fullvaksinerte". 

I løpet av hele 2022 har det blitt innrapportert rundt 3000 koronadødsfall i Norge. Omtrent samme antall koronadøde som Kina har hatt i hele koronaperioden.

Tidligere het det død med korona; nå heter det bare død av korona. 

En pandemi med underdødelighet

Under den såkalt koronapandemien i 2020 hadde mange land underdødelighet. Begravelsesbransjen meldte at den hadde mindre å gjøre og slet økonomisk, også i Norge.

Etter kampanjen med å injisere ikke ferdig testet eksperimentvaksine i store deler av befolkningen begynte dødstallene å stige forsiktig gjennom 2021 for så å øke til en statistisk sensasjon i 2022. Hvordan 2023 blir kan en bare gjette på. Kanskje blir det et gullår for begravelsesbransjen?

Bruker covid som en sekkebetegnelse for en rekke dødsfall og helseplager

Helsemyndighetene som bagatelliserte bivirkninger av injeksjonene fikk umiddelbart et forklaringsproblem med økt dødelighet, men løste det enkelt ved å peke på "covid-19" og "longcovid" som hovedforklaring til hjerteposebetennelse, blodpropper, økte blødinger hos kvinner osv.

En undersøkelse i Danmark ved Herslev Hospital, viste at en tredel av de med helseplager forårsaket av longcovid aldri hadde hatt covid. Altså skyldtes  helseplagene noe ganske annet.

Pensjonerte leger våger å si sannheten om de såkalte koronavaksinene

Pensjonerte leger peker på de såkalte koronavaksinene og advarer mot å ta disse.

En pensjonert overlege sa: Vi leger er sjokkert over økning i antall hjertedødsfall og hjerteproblemer i kjølvannet av koronavaksinene.

En lege sa til en pasient som mistenkte at hans plager skyldtes injeksjonene: Mye tyder på at disse helseplagene skyldes vaksinen, men det kommer du aldri til å få bevist!

Det er liten tvil om hvem som kontrollerer mediene i endetiden. 

____________

Avkristningen av Norge 

Varusslaget i Teutoburgskogen 

Hvorfor alkoholbruken går ned hos unge 

Karl den stores kroning i år 800

Ingen kommentarer: