mandag 28. november 2022

Koronasuggesjonen i et endetidslys

I Kina kontrolleres befolkningen mer og mer av ansiktsgjenkjenning og alle mulige slags apper

Kina er et diktatur der myndighetene som straff for små forseelser kan sperre folks bankkort, sette opp renten på boliglånet, nekte folk å reise med buss, fly og tog samt nekte folk å forlate boligen. Det er utallige restriksjoner for den som har falt i unåde.

WHO - FNs helseprogram - beundrer diktatoren XI Jinpings makt og ønsker seg en tilsvarende makt til FN. 

Bruker smittevernlovene til å få bukt med demokrati og ytringsfrihet

Koronaperioden avslørte at WHO - i likhet med Kina - ser på demokrati og ytringsfrihet som to onder de ved hjelp av smittevernlovene skal få endelig bukt med. 

Koronapandemien er konstruert

Det var smart å velge taktikken med et forholdsvis ordinært virus i koronafamilien og plante plante vandrehistorier på sosiale medier om massedød av en "ny lungesykdom" i Wuhan i Kina. 

I pandemienes ABC står det at alle store luftveispandemier skal komme fra Kina. Selvfølgelig gjelder dette også "koronapandemien".

Vandrehistorier om at folk falt  døde om på fortauene i Wuhan og at kapasiteten ved krematoriene var sprengt o.l. florerte i millionantall på sosiale medier. 

Pressen var straks med på notene og skremte Vesten og resten av verden inn den moderne tids største massehysteri.  

Siden Kina (inkludert Taiwan) tilsammen har rundt 5000 døde med korona, kan det umulig ha vært mange koronadøde i Wuhan, en by med 11 millioner innbyggere. Dette bekrefter at de første historiene om massedød i Wuhan var plantet. Av hvem? Til det er det bare et svar: Follow the money!

Det tok ikke lang tid før milliardene strømmet inn til WHO og Big Pharma. 

Alle virus i koronafamilien er forkjølelsesvirus enten de kalles SARS CoV-2 eller Omikron.  Vi har to hovedgrupper forkjølelsesvirus, Rhino og Korona. Koronavirus muterer naturlig tusenvis av ganger i året. Før 2020 var omme ble det opplyst at viruset hadde mutert 12000 ganger.

Litt for tidlige funn av viruset...

Koronaviruset SARS CoV-2 blir av pandemistrateger hevdet å være nytt og stamme fra et dyremarked eller et laboratorium i den kinesiske byen Wuhan på slutten av 2019, og første gang påvist i januar 2020. 

Wuhan-teorien ble detronisert da viruset ble påvist i en avløpsprøve i Barcelona, datert så tidlig som 12. mars 2019. Altså trekvart år før viruset "ble påvist" i Wuhan. Barcelona har 5,5 millioner innbyggere og hadde i 2018 mer enn 30 millioner turister. Avløpsprøven viste at viruset for lengst var i Europa.

SARS CoV-2 er også påvist i prøve tatt i forbindelse med en lungekreftscreeningskampanje i Italia september 2019. Disse og andre tidlige funn, blant annet i blodprøver USA, viser at forskerne ved universitetet i Barcelona hadde rett; dette viruset er ikke nytt i det hele tatt, men gammelt og har vært kamuflert i influensaurtbrudd og forkjølelser i årevis.

SARS CoV-2 også påvist "alt for tidlig" på Ahus

Da professor, overlege og forsker, Anne Eskil, ved Ahus overraskende påviste viruset i prøver ved Ahus datert tidlig desember 2019 sa hun at historien måtte omskrives. 

Professorens funn ble raskt lagt lokk på og fikk ikke de oppslag en kunne forvente i et land med såkalt fri presse. Det ble etter sigende heller ikke gitt tillatelse til å lete i enda eldre prøver. 

Professorens funn burde vært slått opp som den største nyhet i Norge i koronaperioden. Funnet passet FHI, legemiddelverket, pressen og andre WHO-medløpere tilsynelatende dårlig. I alle fall ble det grundig fortiet. Sannsynligvis ble det knapt nevnt hos den WHO-dyrkende klimareligiøse israelskeptiske Dagsrevyen.

Aktiv historieforfalskning

Fremdeles kan en lese artikler som holder Wuhan-skrønen levende.

Akkurat som kirken i Tyskland i Det tredje riket nazifiserte seg selv under ledelse av Reichsbischof Müller, fjernet norsk presse selv siste rest av pressefrihet og gjenga ensidig konspirasjonsteorier som støttet opp under WHO og Big Pharma. 

At millioner av mennesker med innlegg som ikke passet agendaen uten videre ble kastet ut fra Youtube og andre sosiale medier var "helt greit" og ikke noe å skrive hjem om. Ethvert tilløp til diskusjon om dette alvorlige angrep på Vestens ytringsfrihet ble effektivt kvalt. En kvelning rettferdiggjort av smittevernlovene.

Falsk pandemi avler falske vaksiner

Hvordan blir 2023? Vil bivirkningene slå inn enda verre? I pandemrix-skandalen tok det et par år før de mest alvorlige bivirkningene meldte sin ankomst.

Siden kvakksalverloven av 1936 er strategisk fjernet åpnet det for såkalt massevaksinering med ikke ferdig testede injeksjoner.

Allerede ser en fruktene av galskapen, menge har blitt syke og fått plager som er slitsomme å leve med. Og angrer bittert på at de lot seg lure. 

Parallelt med denne utvikling har kreative sjeler stadig nytt å komme med når det gjelder "longcovid", plager som til forveksling ligner de som mange er påført av "vaksinene".

En dansk undersøkelse i 2022 ved Herslev Hospital avslørte ved blodprøve at omtrent en tredel av de som slet med "longcovid" aldri hadde vært smittet av koronaviruset. Undersøkelsen omfattet 351 personer fra en facebookgruppe som slet med "longcovid".

Norge kommer neppe til å insistere på at pasienter med longcovid bør ta blodprøve for å avdekke om de i det hele tatt har hatt korona.

Norsk presse har så vidt vites foreløpig ikke nevnt resultatet av den danske undersøkelsen. 

Siste ord er ikke sagt om koronaskandalen. 

___________

Ingen kommentarer: