mandag 28. november 2022

WHO-logoen kan spores til Kobberslangen

Med en logoen som viser en slange på en staur gir WHO en fremstilling av seg selv som verdens frelser. Det er ingen tilfeldighet at djevelen har valgt nettopp denne logo til en av sine mest prioriterte organisasjoner i endetiden.  

Stikkord er smittevernlovene, det redskap djevelen vil bruke til endelig å knuse Vestens ytringsfrihet og demokrati. 

Vi fikk en forsmak i koronaperioden, hvor myndighetene mange steder verdsatte demokratiet til en nikkel og stemplet lettvint enhver innsigelse mot masketvang, reiserestriksjoner og hastevaksiner som resultat av konspirasjonsteorier.

At selv sangen - av smittefrykt - forstummet i menighetene vakte latter hos ondskapens hær i himmelrommet.

Logoen med slangen på en staur blir knapt lagt merke til; selv ikke i kristne menigheter. Denne fortolker har spurt flere kristne om de kunne beskrive WHOs logo? Det kunne ingen av dem.

Logoen med slangen på en staur kan via myten om Asklepius og andre myter spores tilbake til kobberslangen i ørkenen som Moses oppreiste på en staur for at de hebreere som var bitt av giftige slanger skulle se på kobberslangen; da virket ikke giften. Et bilde på det kommende Golgataverk der verdens frelser, Jesus Kristus, Guds Sønn, naglet til et kors, soner all verdens synd. 

Salme 22:6: Men jeg er en orm og ikke en mann, menneskers spott og folks forakt.

____________ 

 Flerkoneri blant jøder og kristne på Paulus' tid

Ingen kommentarer: