lørdag 12. november 2022

Sosialisten Adolf Hitler

Historikeres plassering av Adolf Hitler og nasjonalsosialismen på høyresiden i politikken er et av de største tryllestriks noensinne. Leser en de antikapitalistiske uttalelsene til det tyske nazipartiet på 1930-tallet er det ingen tvil om at Hitler var hjemmehørende på venstresiden i politikken.

Fascismen derimot står langt fra varianter av sosialisme og er utvilsomt hjemmehørende på høyresiden i politikken.

Fascismen har ikke så sterkt islett av antisemittisme noe som viste seg ved at fascistlandet Spania var en fristat for jødene under krigen, og bidro til å redde et betydelig antall jøder som flyktet fra en nazifisert venstreside over hele Europa. Ikke minst hadde Norge et betydelig forklaringsproblem etter krigen. 

Arbeiderpartiet lot lenge som om det var venn av Israel

Arbeiderpartiet lot lenge som om det var venn av Israel, helt til ulvetanna ikke lot seg skjule lenger.

Det er betenkelig at sjåførene på de hvite bussene lystret ordren fra Nygaardsvold om ikke å ta med jødene fra konsentrasjonsleirene 

Arbeiderpartiet har selvsagt aldri vært noen sann venn av den jødiske staten Israel. Da de hvite bussene hentet hjem norske fanger fra konsentrasjonsleirene i fredsdagene etter krigen fikk bussene beskjed om å ikke ta med jøder, selv om disse var født og oppvokst i Norge. De ble ikke betraktet som norske. Ordren kom fra Nygaardsvold - arbeiderpartimann og leder av Londonregjeringen under krigen - han ment Norge hadde gjort nok for jødene. Dette utsagn viser at antisemittismen skjulte seg på de mest uventede steder.

Josef Stalin var helt på linje med Hitler (i likhet med den senere Mao og dagens XI Jinpings forfølgelse av Uigurene, forskjellige kristne grupperinger og andre) og hadde egne utryddingsprogram, noe som blant annet rammet den russiske folkegruppen Kalmukkene hardt.

Hitler la aldri skjul på at han var sosialist

En bør minne om at en av sosialisten Hitlers første politiske triumfer var å få innført 1 mai som offentlig fridag i Tyskland.

Jødehatet drives i dag i Vesten frem av den sosialdemokratiske bevegelse som dyrker det Hitler-fremprovoserte FN og ivrer for full boikott av Israel, økonomisk aå vel som akademisk.

Det er venstresiden i politikken som ikke tåler staten Israels eksistens.

Ikke høyresiden. 

Ser en hvilke politiske partier som er representert ved støttemedlemmer hos Israels venner på Stortinget, er det nesten ingen fra venstresiden. Nesten alle er fra høyresiden i politikken.

_______________

Profetier om Damaskus

Forsøket på å bygge nytt tempel i Jerusalem

Profetiene - Endetiden

Hvor mange palestinske stater?

Ingen kommentarer: