lørdag 26. november 2022

Norge og WHO-avtalen, et nytt 9. april?

WHO vet at det fins millioner av lettlurte der ute som vil støtte WHO i ett og alt. I Norge ble støtten til WHO kalt nasjonal dugnad. Og folk stilte opp med bar skulder for å bli injisert med en hastevaksine som skulle beskytte dem fra å bli smittet, beskytte dem fra å bli syke, beskytte dem fra å smitte andre, beskytte dem mot å dø av viruset osv.

WHO sto fram med den ene latterlige påstanden om forkjølelsesviruset etter den andre, som i en pressekonferanse 23. juni 2020: menneskelige ødeleggelser av naturen må ta på seg skylden for koronapandemien.  

Millioner av mennesker med kritisk holdning til WHOs påstander om viruset, PCR-tester og "vaksiner" ble i løpet av 2020-22 kastet ut av sosiale medier som Youtube, Twitter og Facebook.

Vi ser nå hvordan det gikk, en overdødelighet som kalles en statistisk sensasjon

Mange av bivirkningene etter injeksjonene kamufleres som longcovid av helsemyndighetene. De ser hvilke bivirkninger av vaksinene som topper seg og kobler uten vbidere disse til koronasykdom. Tall fra Herslev hospital i Danmark ble plagsomme for legemiddelverkene da blodprøver viste at et høyt snitt av pasienter med long-covid-plager aldri hadde vært smittet av korona. 

Begravelsesbyråene som hadde lite å gjøre under den såkalte pandemien, gnir seg nå i hendene. 

23. mai  2020, et nytt 9 april?

Norge har på en måte fått noe i nærheten av et nytt 9 april, nemlig 23. mai, 2022; datoen da Norges helseminister Ingvild Kjerkhol i en grenseløs naivitet undertegnet en bindende avtale med et monster og en av djevelens mest prioriterte FN-organisasjoner i endetiden: World Health Organization. 

Avtalen handler om nasjonal overstyring i "pandemisituasjoner": at Norge blir et hakk i skjeftet til kvasiorganisasjonen WHO som dyrker diktaturstaten Kina som en halvgud. Drømmen for WHO er at hele verden blir som Kina, men under ledelse av FN.

WHO kan rent teoretisk erklære pandemi hvert halvår

WHO "eier mediene" og er frekk nok til - uten hjemmel noe sted - å erklære pandemi ved utbrudd av et forkjølelsesvirus. Slik tilfellet var med den oppkonstruerte "koronapandemien", som viste seg å være ren svindel all den tid et koronavirus er og blir et forkjølelsesvirus, WHO har nemlig kun mandat til å utrope pandemi ved utbrudd av et influensavirus det ikke fins vaksine mot, og et influensavirus er noe ganske annet enn et forkjølelsesvirus. WHO har ikke mandat til å erklære pandemi ved utbrudd av forkjølelsesvirus. Men gjør det - i sin maktiver - likevel. 

Fins ikke vaksiner mot koronavirus

Det fins ikkevaksiner mot forkjølelsesvirus, tross iherdige forsøk på å fremstille en slik vaksine i mange tiår. De såkalte koronavaksinene er ikke tradisjonelle vaksiner, men minner mer om genterapi. Millioner over hele verden har blitt lurt til å la seg injisere med trussel om reisebegrensinger og lignende.

Norges Helseminister om WHO-avtalen: 

«Jeg er oppmuntret over at vi har blitt enige om at vi skal forhandle frem en pandemiavtale, styrke det internasjonale helseregelverket (International Health Regulations) og bringe WHOs finansiering på vei mot bærekraft. Jeg er også oppmuntret av WHOs kapasitet til å håndtere humanitære helsekriser. Norge vil fortsette vår støtte til disse avgjørende aspektene ved WHO-mandatet.

Vi har nå muligheten til å sikre at helse ivaretas av mer effektive systemer, sterkere ansvarlighet og tillit, og av rettferdighet, solidaritet og menneskerettigheter. Vi forventer at generaldirektøren også vil gripe dette øyeblikket og sørge for ansvarlighet for WHO som holder de høyeste etiske standardene. Vi må konsolidere WHO som vår effektive, ansvarlige og dyktige leder innen multilateralisme, og et byrå som har nulltoleranse for feil oppførsel.»

Nulltoleranse for feil oppførsel? Minner ikke dette om diktatoeren Xi Jinping, det store idolet til Tedros Ghebreyesus, sjef for WHO ?

__________________ 

 Et utvalg artikler


 

 

 

Ingen kommentarer: