fredag 25. november 2022

Kinas koronastrategi, opptakten til Dyrets merke

Tall fra Worldometer 26. november 2022:

Kina har til sammen 5232 såkalt koronadøde. Norge har 4325 såkalt koronadøde. Sverige har 21002 såkalt koronadøde, nesten fire ganger så mange som i Kina.

Vi setter det opp litt mer oversiktlig:

Sverige, befolkning 10,42 millioner:  21002 såkalt koronadøde.

Kina, befolkning 1,412 milliarder: 5232 såkalt koronadøde.

Norge, befolkning 5, 408 millioner: 4325 såkalt koronadøde.

Tallene fra den såkalte koronapandemien er en bløff uten like; til å begynne med presiserte helsemyndighetene død med korona, nå er det bare snakk om død av korona.

I Kina er det om å gjøre å ha så lave korona og influensadødstall som mulig; et år nylig døde det - ifølge kinesiske myndigheter - 70 mennesker av influensa i Kina. I KINA!

I Europa og USA er det tydeligvis om å gjøre å få registrert så mange koronadødsfall som mulig. Stikkord er omsertifisering, det vil si at en rapper dødsfall fra kreft og andre sykdommer og sertifiserer de koronadødsfall i stedet. 

I Norge har myndighetene virkelig fått opp tempo og registrer koronadødsfall i hytt og pine. Selv om avdøde ikke engang var testet for korona. Selv om de aldri har hatt korona kan de altså bli registrert som koronadøde!

I Sverige praktiseres at når et menneske dør og det står oppført som tidligere smittet av korona, så føres dødsfallet automatisk inn som koronadødsfall, uansett hva vedkommende egentlig døde av. 

Samme ble tidligere praktisert i Storbritannia, men der endret de praksis da det ble reagert på at trafikkdrepte ble oppført som døde av korona fordi de hadde vært smittet med viruset tidligere.

Kinas strategi

Kinas strategi med å stenge ned millionbyer i månedsvis ved et enkelt utbrudd, henger sammen med diktatoren Xi Jinpings ønske om konsolidering av makt og større kontroll med innbyggerne. Dette paranoide kontrollønske med utstrakt bruk av ansiktsgjenkjenning, poengsystemer for "god oppførsel" eller "dårlig oppførsel" og annet, er opptakten til innføring av Dyrets (systemets) merke: en ID-chip under huden i puten mellom tommel og pekefinger, eller en QR- kode tatovert med usynlig blekk i pannen, eller lignende.

Offisielt fremstår Kina som et land med stor omsorg for sin befolkning. Men det er bare et spill. Ledelsen i det kinesiske kommunistpartiet ser på befolkningen som en masse det kan forme og gjøre hva det vil med. Om noen millioner sperres inn i konsentrasjonsleirer uten lov og dom, bryr de seg ikke videre om. Det handler om kontroll, kontroll med hvor folk befinner seg, hva de gjør og, ikke minst: hva de tenker.

Det kan opplyses at i Kina dør det i trafikken i gjennomsnitt 600 personer hver dag. I løpet av en drøy uke dør det like mange i trafikken som til sammen har dødd av korona. 

WHO opplyser at over seks millioner mennesker i verden er døde av korona ... pluss de fem tusen i Kina...

___________

Når ble Jesus døpt i Jordan ? 

Stjernesønnen, Bar Kokhba-opprøret

 

Ingen kommentarer: