søndag 20. november 2022

WHO - World Health Organization - globalt vaksinepass og digital identitet

Dyrets merke er et av Djevelens store endetidsprosjekter, et implantert segl som sier: Du er min. 

Bibelen advarer på det sterkeste mot å ta Dyrets (systemets) merke. 

G20-møtet på Bali i november 2022 støtter forslag om globalt vaksinepass og digital identitet i regi av WHO. Forslaget støttes av World Economic Forum.

WHO er underlagt FN, en organisasjon fremprovosert av Adolf Hitler ved 2 verdenskrig. FNs sikkerhetsråds fem faste medlemmer er 2 verdenskrigs fem seierherrer; England (Storbritannia), Russland, Frankrike, USA og Kina. Kun disse fem land har absolutt veto i FN, øvrige medlemsland er å regne som støttemedlemmer uten reell innflytelse. At dette systemet opprettholdes er en av vår tids store mysterier for den som ikke har noen innsikt om de bakenforliggende forhold. Hemmeligheten med FN er at organisasjonen vil fungere som innsettelsesplattform for Antikrist ved dennes andre personifisering.

Stopper en ti på gaten og spør disse om FN vet de sannsynligvis så godt som ingenting.

FN realiserer Hitlers nye orden i global forstand, og vil på sikt lede verden til en samlet oppslutning mot Israel og Menigheten. 

En viktig byggsten i dette sataniske prosjekt er en ID-chip implantert under huden mellom tommel og pekefinger. En annen opsjon er en usynlig tatovert QR-kode i pannen.

____________________

Feil forståelse av Joh 14:29

Den profeterte munnen som talte


Det kommende kontantsløse samfunn

Ingen kommentarer: