lørdag 30. mars 2013

Avkristningen av Norge

Den såkalte norske kirke (Dnk) blir fra 1. januar 2017 formelt sett skilt fra staten ved at den blir et selvstendig trossamfunn og et eget rettssubjekt. Det innebærer blant annet at Dnk må ha en egenkapital, samt at den (i teorien) selv må dekke sine ansattes pensjonsutgifter.

Tidligere var Norge offisielt sett et kristent land, men etter 21. mai 2012 er situasjonen den at Norge ikke lenger har en statsreligion.
Paragraf 2 i grunnloven er endret til sosialdemokratisk tåkeprat:
Værdigrundlaget forbliver vor kristne og humanistiske Arv. Denne Grundlov skal sikre Demokrati, Retstat og Menneskerettighederne.

Den opprinnelige ordlyden i paragraf 2 i Norges grunnlov innledet med en setning som tydelig slo fast at Norge var et kristent land:
Den evangelisk-lutherske Religion forbliver Statens offentlige Religion.

Noe en bør være klar over er at den sosialdemokratiske bevegelse, som i Norge er anført av Arbeiderpartiet, i sitt vesen er fiendtlig innstilt til nasjonalstaten, og har som uttalt langsiktig mål: En ny økonomisk verdensorden under ledelse av FN. Også "Det nye sosialdemokratiske Høyre" har dette siktemål.

Avkristning av Norge, øverst på Arbeiderpartiets agenda allerede fra starten av

Den effektive avkristningen av Norge kan til stor del tilskrives Arbeiderpartiet. Allerede da Arbeiderpartiet ble grunnlagt på landsmøtet i Arendal 21. august 1887, ble det forlangt at skolen måtte bli konfesjonsløs (= som ikke bekjenner seg til noen bestemt religiøs tro).
Helt fra starten har avkristning av Norge vært selve hovedkampsaken for Arbeiderpartiet. Og med det avslører Arbeiderpartiet seg som en del av en sosialdemokratisk-religiøs bevegelse.

Likte ikke kong Olavs ønske om en religiøs seremoni

Da Kong Olav personlig ønsket å bli signet i Nidarosdomen var Regjeringen Gerhardsen alt annet enn begeistret for den religiøse seremonien og forsøkte å dempe høytiden mest mulig ned.
Dette og en rekke andre utspill mot kristendommen opp gjennom årene, ikke minst harde kamper på lærerværelsene, bekrefter Arbeiderpartiet som del av en "sosialdemokratisk-religiøs bevegelse", hvor hovedfienden slettes ikke er fattigdom og ulikheter i samfunnet, men kristendommen, og i økende grad: jødene. Dette siste kamuflert som "Israelskepsis".

Agendaen med å presse kristendommen ut av skolen, dernest ut av kirken, må en si sosialdemokratiet i stor grad har lykkes med i Norge

Fusjonen med klimareligionen

I og med at sosialdemokratiet har manglet originale dogmer har det lenge slitt med et undertrykt trosbehov.
Det er her den lov-kompulsive klimabevegelsen kom inn med sine tidsriktige dogmer som den sosialdemokratiske bevegelse grep begjærlig om, og lot seg fusjonere med.
På rekordtid ble en ny verdensreligion født. Allerede i 2007 ble FNs klimapanel tildelt fredsprisen.
Og sosialdemokrater verden over bøyer kne for presteskapet i FNs klimapanel og dets kvasivitenskapelige "klimarapporter" tilpasset tabloidpressen og ukritiske kanaler i radio og TV, hvor havnivå og annet stiger dramatisk for hver dag en nærmer seg en større klimakonferanse.

Denne nye verdensreligion - hvor mennesket selv skal agere gud og styre vær og vind - er svært misjonerende og utviser et høyt aktivitetsnivå hva møtevirksomhet angår.
Såkalte «klimakonferanser» som det arrangeres i fleng av. Og et pengemas uten like. Astronomiske beløp som i første rekke de vesteuropeiske land skal overføre til det dollarglade presteskapet i FNs klimapanel og deres suspekte «Green Fund».

En statskirke med en ny vri i forkynnelsen

I statskirken vokser det frem en kvasiforkynnelse der det kristne nestekjærlighets budskap byttes ut med et sosialistisk solidaritets budskap. At Jesu død på korset fremstilles som en identifikasjon med de lidende, utstøtte og økonomisk fattige i verden, - og ikke som et stedfortredende sonoffer for synd.

Biskoper som driver gjøn med den norske kristenhet

En annen utvikling er enkelte biskoper som driver regelrett gjøn med den norske kristenhet ved blant annet å avvise den bibelske lære at livet har to utganger. Dvs. de vil ikke vite av fortapelsens mulighet.
Dette er matbiskoper som har kommet inn i Den norske kirke via en sosialdemokratisk trojansk hest kalt "Åpen folkekirke".
Disse har tilsynelatende ikke minste begrep om hva kristendom egentlig er, men dyrker åpent den grønne Baal og fremhever særlig «ansvaret for skaperverket».

Vielse av likekjønnede, incestekteskap, flerkoneri og flerkjønnsproblematikk

De gjenværende trofaste mot Ordet innen statskirken står utvilsomt i en veldig kampsituasjon, og må forholde seg til spørsmål som, flere enn to kjønn, vielse av likekjønnede, og etter hvert sannsynligvis til spørsmål om incestekteskap, dvs. ekteskap mellom søsken, samt ekteskap mellom grupper av mennesker, i tillegg til klassisk flerkoneri.
Flerkoneri er ikke ukjent for enkelte innvandrergrupper i Norge, som ivrer for å få yngre "søstre" ettersendt. 

En Hitler-profeti går i oppfyllelse

Hitler fikk rett i sin profeti at statskirken kom til å selge ut sin Gud, noe som skjedde i Tyskland da kirken nazifiserte seg selv.
Hitler profeterte i 1933 at "prestene ... vil forråde sin Gud og gå med oss".
(The Voice of Destruction, Hermann Rauschning, 1940, sidene 50, 53.)

Avkristningen vil bare øke i omfang

I og med at selve grunnlaget for vekkelse, at forkynnelsen av Lov og Evangelium sjelden slipper til i skole og kirke osv., er det å anta at avkristningen bare vil øke i omfang.
Noe som vil gi sosialdemokratiet ytterligere albuerom for angrep på kristne privatskoler og alt annet som har med kristendom å gjøre.

Fremveksten av det kontantløse samfunn

Når det gjelder handelsteknologiske aspekter støtter sosialdemokratiet ivrig forslag som går ut på å avskaffe dagens ordning med kontanter og betalingskort. For på sikt å innføre et kontantløst samfunn hvor alle får innpodet en chip (transponder) under huden på høyre hånd, en chip som bl.a. vil fungere som døråpner i institusjoner, og etter hvert erstatte pass og førerkort - samt bli nødvendig for all handel. En annen opsjon blir QR-kode usynlig tatovert i pannen, eller lignende.
________

Dyrets merke, hva er det?

Antikrists første og andre komme

Når ble Jesus korsfestet på Golgata?

Chipping av ansatte ved Epicenter i Stockholm

Profetiene: Fremveksten av den sosialdemokratiske rollemodell

Den kommende krigen mot menigheten

Antikrist skal stå frem personifisert to ganger