tirsdag 5. mars 2013

Antikrists første og andre komme

Tre betegnelser for Antikrist:

Hos Paulus er denne profeterte skikkelse benevnt som Den lovløse (2 Tess 2:8).
I åpenbaringsboken og hos profeten Daniel er han indirekte karakterisert som Taleren "en munn som talte"(Dan 7:8, Åp 13:5).
I Johannesbrevene er han omtalt som Antikrist (1 Joh 2:22). 

En fjerde betegnelse er "Dyret", en betegnelse hvor denne profeterte skikkelse sammenstilles med selve systemet, akkurat som en konge nevnes i samme åndedrag med sitt rike. Det vil si at kongen og hans rike er ett.

En munn som taler
Betegnelsen som profeten Daniel og Åpenbaringsboken bruker om denne personifiserte motstander, som skal stå fram to ganger i nytestamentlig tid, er Taleren. En munn som taler. (Åp 13:5)

Tannin
Denne taler får sin kraft fra dragen - på hebraisk, Tannin. I overført betydning: Guds motstander i politikken. Ergo er motstanderen en politisk taler. En som får makt ved det ord han taler. Det ord Djevelen uhindret legger i hans munn. Et absolutt overgitt og lydig instrument for Djevelen selv.

Fristelsene i ødemarken
Gjennom denne sin sønn vil Djevelen utforme sitt rike i den verden han hevder er rettmessig hans. Les om Jesu fristelser i ødemarken, hvor Djevelen tydelig hevder verden tilhører ham. Derfor vil ikke Djevelen vite av Guds eiendomsfolk, jødene, eller de kristne, de gjenfødte som hører Jesus til. Disse må bort.

Skilte ut jødene, vil i neste omgang skille ut de kristne
Derfor måtte taleren i sitt første komme skille ut jødene, og derfor vil han i sitt annet komme skille ut de kristne, denne gang ved påbudet om dyrets merke.  En chip, transponder, under huden, nødvendig for all handel. Dette merke er Djevelens fysiske segl i endetiden.
Innpodet / implantert som nødvendig handelsremedium hører merket ennå fremtiden til, men store omveltninger vil finne sted. Større enn mange hadde tenkt seg på forhånd. Chipping av mennesker er allerede i gang, spesielt i teknologimiljøer i byer som Stockholm (Epicenter) og København. Det å være chippet i likhet med hund og katt er i ferd med å «komme på moten». 

Antikrists første komme:
1889: Lørdag 20. april - Påskeaften, Adolf Hitler fødes kl.18:30 i Braunau am Inn, i dobbeltmonarkiet Østerrike & Ungarn. Han føres ved dåpen inn i kirkebøkene med det romersk-klingende navnet Adolfus.
Påskeaften 1889 er nøyaktig 1855 år etter Påskeaften, 24. april år 34, da Jesus lå i graven. (Tallet "1855" representerer i jødisk mystikk, utslettelse, ødeleggelse)
Hitler er den profeterte Taleren (åp.13:5) i sin første personifisering.
Og han er demokratisk valgt (gitt makten).

Antikrist i sitt første komme er omtalt som en seierherre i Åp. 13:7
Hitler er den som var profetert å skulle seire over de hellige (= jødene, Holocaust), åp 13:7.

Antikrist får sin makt (hebr. Moshel) fra dragen, hebr. "Tannin", i overført betydning: Guds motstander i politikken.

Antikrist skal stå fram personifisert to ganger
Antikrist skal i følge profetiene stå fram to ganger (Åp 17:8).  
I sin neste personifisering skal han ved de ti horn (FN og endetidens ti verdensunioner som utgjør en verdensregjering) føre krig mot Lammet (menigheten) ved et bestemt påbud.
Denne gang er han imidlertid ikke gitt å seire, men en fryktelig trengsel for menigheten blir det ved nødvendigheten av å ta dyrets merke (chipmark under huden som erstatter pass, førerkort og bankkort) for å kunne kjøpe og selge. Langsomt men sikkert kommer ordningen med kort og kontanter til å forsvinne. FN-organisasjonen WHO fremstår som den falske profet og skremmer verden med stadige epidemierklæringer, skremmer med forskjellige virus og innprenter at sedler er skitne og oppfordrer til elektronisk kontaktløs betaling osv. Helst la seg chippe. Chippen vil også kunne vise at en er vaksinert mot det ene og andre og fungere som et vaksinesertifikat. 
Det sier seg selv at kristne ikke kan la seg chippe som et dyr og implantere Djevelens fysiske segl i sitt legeme som er Herrens tempel. 

Hitler avskaffer nazismen ved å utpeke en som ikke var medlem av nazipartiet som etterfølger
I sitt andre komme fremstår ikke Antikrist som en nasjonalsosialist i og med at han da blir gitt verdensmakt, samt det faktum at Israel er utskilt som egen stat. 
Med all tydelighet avskaffer Antikrist nazismen som noe Antikrist ikke lenger har brukt for. Innlysende i og med at Antikrist i sitt annet komme sikter mot verdensmakt - noe som innbefatter alle folkeslag.
Reell verdensmakt er kun mulig i den elektroniske tidsalder. 

Avskaffelsen av nazismen tydeliggjøres ved at Hitler utpekte en som ikke var medlem av nazipartiet, Karl Dönitz, som sin etterfølger. Dessuten, ved inngåelsen av ekteskap med Eva Braun forkastet Hitler Tyskland definitivt som sin brud. Begrunnelsen Hitler ga var: "Tyskland var meg ikke verdig."

FN er Antikrists egen innsettelsesportal til sin kommende verdensmakt
FN er fremprovosert av Hitler ved 2. verdenskrig. 
FNs forløper, Folkeforbundet, ble provosert fram av Tyskland ved 1. verdenskrig.

FNs to vesentlige oppgaver
Den første av FNs to vesentlige oppgaver var å fremme resolusjon 181 som førte til opprettelsen av staten Israel i vår tid, på bakgrunn av Blafour erklæringen og at folkeforbundet overførte sine målsettinger til FN.

Den andre vesentlige oppgaven blir å fungere som innsettelseportal til verdensmakt ved Antikrists annet komme.
Utover disse to oppgaver har ikke FN noen vesentlig oppgave, med unntak av å fungere som et slags presteskap for den religiøse klimabevegelsen. 

Olivengren-kransen i FN-logoen tilhører Antikrists hode og ingen annens.

Sosialdemokratiets rolle
Sosialdemokratiet er et av dragens (Tannins) viktigste ideologiske redskaper henimot Antikrists makttildeling som verdenshersker. Dette forsett er uttalt i det sosialdemokratiske mål: En ny økonomisk verdensorden under ledelse av FN.

Internett
Av moderne teknologiske redskaper er internett avgjort det viktigste. 
Softwaren www ble frigitt av Cernkommisjonen, 30. april 1993, på Hitlers dødsdato. (WWW får tallet 666 på tabell 2 for Dyrets tall
Dette førte til en eksplosiv utbredelse av internett.

_________

Falske eller sanne klimaprofetier

Chipping av ansatte ved Epicenter i Stockholm

En skikkelse ved navn Adolphus


Dietrich Eckart om Hitlers pisk


Goebbelsbarna ofres