torsdag 22. desember 2022

Kan en forvente at statsminister Jonas Gahr Støre skal kalle Norge for et kristent land?

Nettsiden Profetiene setter søkelys på den ufattelige naivitet som vokser fram i kjølvannet av avkristningen; en naivitet som kommer til å koste nordmenn alt fedrene har bygd opp

Avisen Dagen spør når Støre skal kalle Norge et kristent land og viser til Danmarks statsminister Mette Fredriksen som har kalt Danmark et kristent land.

Nettsiden Profetiene minner om at statsminister Støre er partileder for Arbeiderpartiet, et sosialdemokratisk parti som helt siden starten i Arendal i 1887 har hatt avkristning av Norge som sitt fremste mål. Noe partiet langt på vei har lyktes med.

For den sosialdemokratiske bevegelse er kampen for total avkristning langt viktigere enn for eksempel kampen mot "klimaendringene", bare mye mer kamuflert. Legg merke til at samtlige miljø og klimapartier er antikristlige og "Israel-skeptiske". 

En tør minne om åp.13.1, at Dyret (systemet) som steg opp av havet (menneskehavet) har kropp som en leopard. Altså et dyr som er en mester i kamuflasje der det skjuler seg blant solflekkene oppe i treet.  

Dersom en Statsminister for et parti hvis agenda er avkristning av Norge skulle erklære Norge for et kristent land, ville denne erklæring ikke vært annet enn overfladisk munnbruk, og ikke en hjertesak.

____________ 

Fremveksten av den sosialdemokratiske rollemodell

Dyrets syvende hode

Dyrets merke, hva er det?

Menigheten i de siste dager

Skapelsesfortellingene i 1 Mosebok

Ingen kommentarer: