søndag 4. desember 2022

Oljefondet, blir Norge lurt trill rundt?

Det norske samfunn blir mer og mer fordummet i kjølvannet av avkristningen


Det var vel aldri meningen at Norge skulle beholde den store biten av oljepengekaka

Formålet med Oljefondet fremstilles som å sikre en ansvarlig og langsiktig forvaltning av inntektene fra Norges olje og gassressurser.

Oljefondet er taktisk omdøpt til "Statens Pensjonsfond Utland", uten at det er nedfelt en eneste tidsbestemt forpliktelse i forbindelse med noen pensjonsutbetaling.

De fleste nordmenn tror at Oljefondet er "våre sparepenger". Det har de hørt gjentatt i nyhetsmedia, de samme media som forkynte at Maldivene skulle stå under vann i 2018; i 2020 åpnet det fire nye flyplasser der.

Oljefondet, Norges største utgiftspost? 

I samme år hundretusenvis av nordmenn sliter med å få endene til å møtes i hverdagen kom "gladmeldingen" at Norge innbetaler til Oljefondet hele 1006 milliarder kroner. En booster ingen våger å sette kritisk søkelys på i media.

En bør minne om at Oljefondet har nedtegnet at fondet ikke under noen omstendighet kan investere i Norge; bare i alle andre land. Norge skal i henhold til handlingsregelen nøye seg med et årlig "bistandsbeløp" fra Oljefondet; et beløp som sjelden overstiger det beløp Oljefondet allerede har fått overført fra Norge samme år.

Av frykt for inflasjon

Eksperter som trodde på Thomas Quick mener det blir uhåndterlig inflasjon i Norge om trengende nordmenn får noen tusen mer å rutte med i måneden.

Sannheten er at Norges olje og gassinntekter sakte men sikkert får en annen destinasjon enn Norge og nordmenn. Unnskyldningene for den enorme penge-eksporten kommer til å bli mange.

Oljefondet signaliserer at det blir klimaaktivistisk

Det er bare snakk om kort tid før vi får forslag i Stortinget om å overføre store summer fra Oljefondet til FNs grønne fond og andre klimafond som det fins flust av. Enhver amerikansk milliardær med respekt for seg selv har snart sitt eget klimafond.

Søksmål fra Den tredje verden

Oljefondet er såpass stort og godt markedsført av storskrytende norske politikere at det vil lokke til seg en hær av høvdinger og presidenter som hevder å ha fått sitt land ødelagt av Norge. 

Disse vil kreve at Norge overfører store penger til deres bankkontoer som vederlag for Norges "klimakriminalitet". Og de vil få stor stor tverrpolitisk støtte fra den klimareligiøse klakken på Stortinget. 

Advokater fra hele verden vil stille seg til disposjon for disse fattige land og vil - ved hjelp av norske klima og miljø-organisasjoner - føre bevis for Norges "klimakriminalitet".

En skal ikke se bort fra at Norge blir dømt skyldig til å betale enorme milliardbeløp til fattige land. Land som Norge gjennom bistandsavtaler allerede har betalt enorme beløp til i mange år. Utakk er som kjent verdens lønn.

"Enda godt vi har Oljefondet" vil mange tenke da, men sannsynligvis vil milliardbøtene neppe bare bli betalt av Oljefondet, men også av det norske folk gjennom nye grønne avgifter. Ikke minst en felles grønn "ansvarsavgift".

Norges eksport av oljemilliarder øker parallelt med suppekøene 

Blir Norge lurt trill rundt, slik andre oljeland ofte har blitt? Ta en titt på Venezuela som engang ble kalt "verdens rikeste land".

Høres det kjent ut?
 

____________

 FNs latterlige «bærekraftsmål»

Ingen kommentarer: